Rapture Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

19" iiyama ProLite T1931SAW Touchscreen čierny

Zobraziť katalóg
19" iiyama ProLite T1931SAW Touchscreen čierny
3,0 1 hodnotení
LCD monitor dotykový, TN, 5:4, 1280x1024, 900:1, 230cd/m2, 5ms, USB, DVI-D, D-Sub
Kód:  WA891h1 Produktové číslo:  T1931SAW-B1 Stránky výrobcu
19" iiyama ProLite T1931SAW Touchscreen čierny Predaj skončil

19" iiyama ProLite T1931SAW Touchscreen čierny

Kvalitný monitor iiyama s dotykovou technológiou a s povrchovou akustickou vlnou pre nezvyčajne presné ovládanie a úžasnú kvalitu obrazu, ktorú poskytuje tento 19" displej s rozlíšením 1280x1024 obrazových bodov. Zobrazovač s pomerom strán 5:4 vyniká vysoko kvalitným spracovaním a vylepšenou odolnosťou vďaka špeciálnej sklenenej vrstve, ktorá chráni displej pred poškodením. Ovládať ho môžete dotykom ruky aj pomocou stylusu, ale vie reagovať aj na latexové rukavice, takže sa hodia do každého prostredia. Navyše vďaka bytelnému šasi s ochranou IP54 sa monitor vysporiada aj s menej šetrným zaobchádzaním. Označenie IP54 zaručuje nižšiu pravdepodobnosť vniknutiu prachu dovnútra prístroja a odolá aj striekajúcej vode zo všetkých uhlov. Monitor je veľmi vhodný do rôznych verejne prístupných terminálov v informačných strediskách, školách, obchodoch, atď.

Špeciálne navrhnutý podstavec umožňuje naklápanie monitora od vertikálnej až do plne horizontálnej polohy (tj 90°) a tak je možné ho nastaviť presne podľa potrieb, pre ktoré je Prolite T1931SAW využívaný. Tlačidlá na bočnej strane slúžia pre štandardné ovládanie a nastavovanie obrazu. Okrem toho dovoľujú vypnúť dotykovú funkciu, čo je veľmi výhodné pri čistení. Panel je vďaka sklenenej vrstve odolný voči všetkým chemickým prostriedkom na čistenie, ktoré neničia sklo. Výhody technológie SAW (povrchová akustická vlna) spočívajú vo vysokej presnosti ovládania, vysokej priepustnosti svetla a ak sa náhodou objaví na displeji prasklina, nemá to na dotykové ovládanie absolútne žiadny vplyv.

Na zadnej strane monitora sa nachádzajú vstupy pre pripojenie počítača. Je možné využiť štandardného analógového VGA alebo digitálneho DVI-D konektora, avšak pre využitie dotykového ovládania je nutnosťou použiť rozhranie USB alebo sériový port RS232. Výhodou sú aj dva integrované stereo reproduktory s výkonom 2x1 W, vďaka ktorým nie je potrebné zhotovovať zvláštne reproduktory. Obzvlášť ak ide o základné ozvučenie bez vysokých požiadaviek na kvalitu zvuku.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1280 × 1024 Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1280 × 1024 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 19" iiyama ProLite T1931SAW Touchscreen čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 19" iiyama ProLite T1931SAW Touchscreen černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 19" iiyama ProLite T1931SAW Touchscreen schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 19" iiyama ProLite T1931SAW Touchscreen schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 19" iiyama ProLite T1931SAW Touchscreen - fekete.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií