Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

20.7" HP V213a

Zobraziť katalóg
20.7" HP V213a
4,0 1 hodnotení
LCD monitor - antireflexní, Full HD 1920x1080, 16:9, TN, 5ms, 200cd/m2, DVI, VGA, VESA, Repro (W3L13AA)
Kód:  HPBM1004h Produktové číslo:  W3L13AA#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

20.7" HP V213a

Monitor pre pracovné aj multimediálne nemusí zaťažiť váš rozpočet. HP V197 sa vyznačuje štýlovým, úzkoprofilovým dizajnom, kompaktnou veľkosťou a neuveriteľne nízkou cenou. Dynamický kontrast 5 000 000:1 a typická odozva 5 ms znamená zachovanie ostrosti aj pri rýchlejších scénach filmov a hier. Vďaka antireflexnému povrchu vám potom zážitok nebudú kaziť ani odlesky svetla, čo oceníte najmä za slnečného dňa.

Kľúčové vlastnosti

  • Vyvážené parametre za dobrú cenu
  • Multimediálne pôžitky vďaka 5 ms odozve a vysokému dynamickému kontrastu
  • Minimalizácia rušivých odleskov antireflexným povrchom
  • LED pre rovnomerné podsvietenie aj úsporu energie (Energy Star)
  • Šetrenie miesta na stole pomocou VESA štandardu (uchytenie na stenu, držiak, rameno ...)

Energeticky aj priestorovo úsporný

Monitor kompaktných rozmerov sa hodí aj do stiesnených priestorov. Alebo si rovno uvoľnite miesto na stole a umiestnite monitor úplne mimo. Dajte ho na stenu, podstavec alebo na otočné rameno pomocou štandardu VESA. Monitor je moderne podsvietený LED, ktoré sa starajú o kvalitné obrazové podanie a úsporu energie. Za efektívne zaobchádzanie s každým wattom získal monitor certifikáciu Energy Star a EPEAT Silver, lebo je displej bez ortuti a sklo displeja bez arzénu.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 20.7" HP V213a Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 20.7" HP V213a. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 20.7" HP V213a. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 20.7" HP V213a. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 20,7" HP V213.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií