Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

21.5" ASUS BE229QLB

Zobraziť katalóg
21.5" ASUS BE229QLB
4,7 3 hodnotení
LCD monitor Full HD 1920x1080, IPS, LED, 5ms, 60Hz, 250cd / m2, 1000: 1, DVI-D, D-SUB (VGA), DisplayPort, USB, Pivot, VESA, Repro 4W, čierny
Kód:  WA033f0 Produktové číslo:  90LM01X0-B01370 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

21.5" ASUS BE229QLB

Monitor ASUS BE229QLB poskytne ideálne podmienkypočas dlhých hodín pri práci vďaka možnostiam nastavenia ergonómie a šetrnosti k vašim očiam. Ponúka tiež vynikajúcu kvalitu obrazu s technológiou IPS pre široké pozorovacie uhly a rozlíšenie Full HD zaisťujúce ostrý obraz. Doba odozvy je len 5 ms GTG a preto nebude problémom hranie hier ani sledovanie akčných scén filmov.

Kľúčové vlastnosti

  • Ergonomické zhotovenie umožňujúce naklopenie, natočenie do strán, otočenie a nastavenie výšky
  • IPS panel so širokými pozorovacími uhlami a LED podsvietením zaručujúce kvalitný obraz
  • Pokročilá funkcia Eye Care s technológiami Low Blue Light a Flicker Free šetrí oči
  • Široké možnosti konektivity vrátane USB 2.0 hubu
  • Kompatibilné s pripevnením na stenu podľa štandardu VESA 100 × 100 mm
  • Bezpečnostný zámok KENSINGTON

Ochrana očí pomocou technológie ASUS Eye Care

Monitor ASUS BE229QLB sa vyznačuje technológiou ASUS Flicker Free certifikovanou inštitútom TÜV Rheinland a zameranou na zníženie blikania za účelom poskytnutia pohodlnejšieho sledovania displeja a predchádzaniu únavy očí. Monitor je vybavený aj technológiou ASUS Blue Light Filter certifikovanou inštitútom TÜV Rheinland a chrániacou pred škodlivým modrým svetlom.

Bohatá ergonómia a konektivita

Monitor ponúkne DVI a DisplayPort rozhranie, pomocou ktorých k nemu bez problémov pripojíte okrem počítača aj rôzne herné konzoly či Blu-ray prehrávače a budete si vychutnávať obraz naplno. Pre pripojenie starších PC alebo projektorov je pripravený klasický konektor VGA a poteší aj zabudovaný USB hub a reproduktory. Podstavec panelu podporuje nastavenie výšky, naklápanie aj natáčanie. Prípadne ho môžete uchytiť na držiaky kompatibilné so štandardom VESA 100 × 100 mm.

Parametre a špecifikácia

Trieda energetickej účinnosti
A Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Typická spotreba
21 W Hotovo!
Stand-by spotreba (pohotovostná)
0,5 W Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Spotreba

Trieda energetickej účinnosti
A Hotovo!
Typická spotreba
21 W Hotovo!
Stand-by spotreba (pohotovostná)
0,5 W Hotovo!

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 21.5" ASUS BE229QLB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 21.5" ASUS BE229QLB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 21.5" ASUS BE229QLB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 21.5" ASUS BE229QLB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 21.5" ASUS BE229QLB.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií