Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

21.5" HP EliteDisplay E222 čierny

Zobraziť katalóg
21.5" HP EliteDisplay E222 čierny
LCD monitor IPS, antireflexná, 1000: 1, 250cd / m2, 7ms GtG, 1920x1080, VGA, HDMI, DisplayPort, 3x USB (M1N96AA)
Kód:  HPBM2003h Produktové číslo:  M1N96AA#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

21.5" HP EliteDisplay E222 čierny Predaj skončil

21.5" HP EliteDisplay E222 čierny

Monitor rady HP EliteDisplay prináša špičkovú zobrazovaciu technológiu IPS, flexibilitu nastavení pre väčšie pohodlie a energeticky nenáročnú prevádzku. To všetko z neho robí perfektnú voľbu do kancelárie v domácom i firemnom prostredí. Panel s 21,5" ponúkne veľký priestor pre prehľadné umiestnenie všetkých potrebných okien.

Kľúčové vlastnosti

  • Full HD obrazovka s matnou povrchovou úpravou bez odleskov
  • Nastaviteľný náklon, otočenie a výškové nastavenie v rozsahu 150 mm
  • Otočný kĺb
  • Nízka spotreba elektrickej energie
  • Monitor je ekologicky prívetivý

Monitor sa vám prispôsobí

Využitím technológie IPS nestráca výsledný obraz na kvalite ani z veľkých pozorovacích uhlov až 178°. Pre maximálne pohodlnú polohu pri každodennej práci ho možno ľubovoľne nastaviť, otočiť alebo výškovo polohovať vo veľkom rozsahu 150 mm. Otočný kĺb potom umožňuje nastaviť prehliadanie na výšku alebo na šírku a múdro navrhnuté vedenie káblov vás zbaví neporiadku na pracovnom stole.

Vysokorýchlostné pripojenie

Pripojenie pracovných staníc či notebookov obsiahnu často používané konektory - klasické VGA alebo pokročilé HDMI a DisplayPort. Môžete tak pripojiť viac zdrojov signálu do jediného LCD. Výhodou je tiež USB rozbočovač pre rýchle pripojenie často prenášaných periférií jedným káblom. Označenie ENERGY STAR dokazuje vysokú efektivitu monitora, ktorý pomôže znížiť náklady za spotrebu energie. Bonusom je sklo displeja bez arzénu, podsvietenie displeja bez obsahu ortuti a nízke zastúpenie halogénov.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Typická spotreba
25 W Hotovo!
Stand-by spotreba (pohotovostná)
0,5 W Hotovo!
Maximálna spotreba
35 W Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Spotreba

Typická spotreba
25 W Hotovo!
Stand-by spotreba (pohotovostná)
0,5 W Hotovo!
Maximálna spotreba
35 W Hotovo!

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 21.5" HP EliteDisplay E222 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 21.5" HP EliteDisplay E222 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 21.5" HP EliteDisplay E222 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 21.5" HP EliteDisplay E222 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 21,5" HP EliteDisplay E222 fekete.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií