Rapture AD homeoffice

21.5" LG 22MT48VF

Zobraziť katalóg
21.5" LG 22MT48VF
4,5 2 hodnotení
LCD monitor IPS, 16: 9, 5M: 1, 250cd / m2, 5ms GTG, FullHD 1920x1080, DVB-T2 / C tuner, H.265/HEVC, HDMI, USB, SCART, CI +, repro, energ. trieda A
Kód:  WK010q3a Produktové číslo:  22MT48VF-PZ.AEU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

21.5" LG 22MT48VF

Na každodennú prácu v kancelárii alebo na multimediálne využitie vo voľnom čase poslúži 21,5" elegantný monitor od LG v čiernom vyhotovení, ktorý v sebe skrýva kombináciu televízora a počítačového monitora. Integrovaný televízny tuner zabezpečí, že si svoje obľúbené relácie budete môcť vychutnať priamo z monitora svojho počítača. Vďaka tomu ušetríte veľa priestoru ako vo svojej kancelárii, tak aj vo svojom domove, pretože na všetko už bude stačiť iba jedno zariadenie. 

Kľúčové vlastnosti

  • Počítačový monitor so zabudovaným TV tunerom
  • Podpora nastávajúceho DVB-T2 (H.265/HEVC)
  • Filmy prehráte vďaka USB 2.0 aj z externých úložísk
  • Vybrúsený Full HD obraz s maximálne vernými farbami
  • Hranie hier si užijete naplno v hernom režime

Obraz, ktorý vás vtiahne

Svoje zariadenia môžete k monitoru pripojiť pomocou HDMI portu alebo SCART kábla. Prehrávanie médií z flashdiskov alebo iných externých úložísk nebude problém s USB 2.0 portom. Stačí jednoducho zapojiť zariadenie z ktorého chcete prehrávať,  vychutnať si ostrý obraz vo Full HD rozlíšení (1920 × 1080) a maximálne verné zobrazenie farieb, ktoré vás vtiahnu do diania na obrazovke. S kvalitným IPS displejom sa môžete tešiť aj na široké pozorovacie uhly, preto vám neunikne ani  jediný detail obľúbeného filmu, nech už ho budete sledovať z ktoréhokoľvek miesta v izbe. Ak nechcete zmeškať svoj obľúbený televízny program, zabudovaný TV tuner umožní rýchlo prepnúť na televízne vysielanie. 

Pre filmy aj na hranie hier

Televízny monitor LG však neslúži iba na sledovanie filmov a televíznych relácií. Výrobca nezabudol ani na milovníkov počítačových či konzolových hier. Pre nich je tu pripravený herný režim, do ktorého budete môcť televízor prepnúť vždy, keď si budete chcieť užiť profesionálne herné podmienky. Režim DAS (Dynamic Action Sync) zabraňuje oneskoreniu v rýchlych hrách, čím umožní plynulejšie hranie hier. S herným režimom sa vám tiež do rúk dostane nastavenie čiernej farby, v ktorom môžete zjasniť nízke úrovne sivej, takže ľahko nájdete všetkých svojich nepriateľov ukrytých aj v tej najväčšej tme. 

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Funkcie
Automatická regulácia jasu Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Automatická regulácia jasu Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, kdy bude k dispozici 24" verze?

Dobrý den. Potřebovala bych vědět, zda jde k monitoru připojit i set top box. Děkuji.

Dobrý den ,dodává se televize s napájecím kabelem na 12 v

Kde máte SCARTku? A zezadu je také jen HDMI a USB, žádný MONITOR D-SUB????

Hľadám monitor s ktorým budem mať zapojené PS4 a PC.Čiže len si prepnem s ovládačom výstupy ktorý budem potrebovať.Pôjde mi to na tomto monitore?Ďakujem

Dobrý den, lze prosím monitor naklápět? Děkuji za odpověď.

prosím zda televizní část podporuje češtinu t.j. 1) v nastavení 2)v epg 3) v titulcích u filmů z USB

Uvádíte CI slot, D-Sub, HDMI i Scart u názvu monitoru ale v technických parametrech již ne všechny, jsou opravdu všechny vyjmenované vstupy přítomny ?

Dobrý den, Bude televize/monitor LG 22MT48VF skutečně plně kompatibilní s novým cz tv vysíláním, které započne v roce 2017? Děkuji za odpověď

Lze LG 22MT48VF 21,5"použít jako monitor k PC? děkuji Melkes

12
Diskusia a poradňa k 21.5" LG 22MT48VF
Príslušenstvo pre 21.5" LG 22MT48VF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 21.5" LG 22MT48VF. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 21,5" LG 22MT48VF. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 21,5" LG 22MT48VF. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 21.5" LG 22MT48VF.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií