Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

21,5" Philips 227E6LDAD

Zobraziť katalóg
21,5" Philips 227E6LDAD
5 2 hodnotení
LCD monitor Full HD 1920 × 1080, TN, LED, 1ms, 60Hz, 250cd / m2, 1000: 1, HDMI, DVI-D, D-SUB (VGA), Repro, tmavo červený
Kód:  WC116o41 Produktové číslo:  227E6LDAD/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

21,5" Philips 227E6LDAD

Monitor s ladným dizajnom skvele sadne pre multimediálne účely, kedy oceníte kontrastné farby, jemné detaily a ostrosť obrazu aj pri rýchlom deji. Typickou odozvu 5 ms stiahne technológiu SmartResponse až na 1 ms! To znamená, že ani najakčnejšie scény hier a filmov nebudú nikdy rozmazané, a vám neunikne žiadny detail. Full HD obraz tak bude ozajstnou pastvou pre vaše oči.

Kľúčové vlastnosti

  • Pekný, veľkoplošný Full HD displej pre multimédiá
  • Optimalizácia obrazu podľa vybraného scenára (SmartImage Lite)
  • Ostrý obraz aj pri rýchlych scénach (SmartResponse pre odozvu 1 ms)
  • Automatické zvýšenie dynamického kontrastu pre detaily a hlbšiu čiernu (SmartContrast)
  • LED pre skvelé farby i energetickú úspornosť
  • Kompletná sada najčastejšie používaných vstupov (VGA, DVI-D, HDMI-MHL)

Ešte viac pôžitkov

Pokročilá technológia SmartImage Lite analyzuje zobrazovaný obsah a dynamicky nastavuje sýtosť farieb a ostrosť. Funkcia SmartContrast zase optimalizuje kontrast a zaisťuje vynikajúcu čiernu s presným ohraničením tieňov a farieb. Vďaka nej si užijete jasný a živý obraz so žiarivými farbami. SmartResponse upravuje časy odozvy podľa požiadaviek práve zobrazovaného obrazu na dosiahnutie mimoriadne ostrého obrazu bez chvenia či duchov.

Užívajte si výhody MHL

Nechýba ani podpora moderného MHL (Mobile High Definition Link) slúžiaca na pripojenie mobilných telefónov a ďalších prenosných zariadení k displejom s vysokým rozlíšením. Vďaka tomu si môžete vychutnať videá, fotografie či mobilné hry na veľkom monitore s digitálnym zvukom. Zároveň môžete svoje zariadenie nabíjať, takže sa vám nikdy nevybije batéria počas rozohranej hry.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Typická spotreba
16,6 W Hotovo!
Stand-by spotreba (pohotovostná)
0,5 W Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Spotreba

Typická spotreba
16,6 W Hotovo!
Stand-by spotreba (pohotovostná)
0,5 W Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

HDMI vstup či výstup ??

Diskusia a poradňa k 21,5" Philips 227E6LDAD
Príslušenstvo pre 21,5" Philips 227E6LDAD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 21.5" Philips 227E6LDAD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 21.5" Philips 227E6LDAD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 21.5" Philips 227E6LDAD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 21.5" Philips 227E6LDAD.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií