Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

22" Hyundai FLE 22211

Zobraziť katalóg
22" Hyundai FLE 22211
Televízor SMART LED, uhlopriečka 55cm, 50Hz, FullHD 1920x1080, DVB-T/C, 2x HDMI, SCART, 1x USB, VGA, CI +, LAN, DLNA, USB/HDD nahrávanie, WiFi Ready, HbbTV, webový prehliadač, Netflix, hotelový režim , repro 5W, VESA 75x75mm, energ. trieda A+
Kód:  WHY210h3 Produktové číslo:  HYUFLE22211SMART Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

22" Hyundai FLE 22211

SMART LED televízor od Hyundai možno vystihnúť troma slovami - malý, šikovný a dokonalý. Svoju 55 cm uhlopriečkou je predurčený do menších miestností alebo napríklad na chatu. Bez problému si poradí s Full HD rozlíšením a podporuje DVB-C a DVB-T tunery. Vo výbave nechýba pripojenie na internet prostredníctvom siete LAN, dva HDMI porty na pripojenie set-top boxu, receiveru alebo napríklad domáceho kina. Televízor si navyše zachoval kompatibilitu aj so starším SCART rozhraním.

Kľúčové vlastnosti

  • Malý LED televízor nabitý SMART funkciami
  • Dokonalý obraz vo Full HD rozlíšení
  • Pripojenie na internet prostredníctvom LAN
  • Možnosť inštalácie aplikácií
  • Podpora HbbTV - hybridného vysielania
  • Ovládanie aj cez telefón či tablet

Maximálny komfort s Hyundai Smart Center

Na maximálne využitie Smart TV Hyundai doporučujeme aplikáciu Hyundai Smart Center, ktorá spája vyspelú technológiu a zábavu v pohodlí domova. Ovládajte Smart TV prostredníctvom tabletu, inteligentného telefónu alebo pomocou českých hlasových pokynov. Sledujte televízne vysielanie v mobilných zariadeniach alebo z nich presuňte všetok multimediálny obsah na obrazovku televízora.

Podpora aplikácií a HbbTV

Vďaka podpore aplikácií, ktoré si môžete stiahnuť z internetu, váš televízor nezostarne. Kúpte si aplikáciu Netlifx a sledujte obrovské množstvo zahraničných filmov a seriálov v origináli. S aplikáciou Voyo si zase môžete vychutnať cez dvetisíc filmov zo zahraničnej i domácej produkcie, rozsiahlu databázu pôvodných relácií televízie Nova a aj množstvo exkluzívnych športových prenosov na NOVA SPORT 1 a 2. Ďalšou výhodou je podpora HbbTV, teda hybridného televízneho vysielania. Ide o jedinečné spojenie digitálneho televízneho vysielania a širokopásmového internetu, ktoré ponúka napríklad prístup do kompletného archívu ČT v aplikácii iVysielanie.

 
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
22" (55,88 cm) Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Operačný systém
Vlastný OS Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
22" (55,88 cm) Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška bez podstavca
32 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,01 kg Hotovo!
VESA prichytenie
75×75 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

chci se zeptat zda kdyz mam doma wifi pujde na televizi internet?dekuji

Diskusia a poradňa k 22" Hyundai FLE 22211
Príslušenstvo pre 22" Hyundai FLE 22211 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 22" Hyundai FLE 22211. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 22 'Hyundai FLE 22211. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 22 'Hyundai FLE 22211.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií