Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

23,8" HP Z Display Z24nq

Zobraziť katalóg
23,8" HP Z Display Z24nq
LCD monitor QHD 2560 x 1440 antireflexná, IPS panel, 8 ms, 300 cd/m2, 1000: 1, DisplayPort, HDMI, DVI-D, USB 3.0, VESA (L1K59A4)
Kód:  HPBM1051a9 Produktové číslo:  L1K59A4#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

23,8" HP Z Display Z24nq

Monitor HP Z24nq s tenkými rámčekmi a technológiou IPS umožní vytvoriť prakticky bezokrajové usporiadanie displejov pri spojení viacerých monitorov. Obrazovka využíva rozlíšenie Quad HD, továrenskú kalibráciu farieb a široké možnosti pripojenia všetkých vašich zariadení.

Kľúčové vlastnosti

  • Tenký rámik okolo displeja
  • Vhodný na usporiadanie viacerých monitorov
  • Jednoduché nastavenie vhodnej polohy
  • Nízka spotreba
  • Ohľaduplnosť k životnému prostrediu

Skvelé zobrazenie od okraja k okraju

Monitor s rozlíšením obrazu Quad HD (2 560 × 1 440) má trojstranný bezokrajový dizajn, ktorý umožňuje lepšie využitie 68,6 cm obrazovky a ničím nerušené prehliadanie niekoľkých monitorov. IPS technológia prináša veľmi realistické farby, čo vystihuje továrňou kalibrované zobrazenie farebného gamutu sRGB hneď pri prvom zapnutí displeja.

Vytvorte si ucelený pracovný priestor

Svoje každodenne používané zariadenia pripojíte k monitoru pomocou integrovaných portov HDMI, mDP, DP, MHL, DVI a rozbočovačom USB 3.0 s portom na rýchle nabíjanie. Skrze výstupné rozhranie DisplayPort v uzavretom cykle prepojíte až dva monitory pripojené k jedinému počítaču alebo pracovnej stanici. Svoju produktivitu a spracovaním viacerých úloh naraz zvýšite pomocou režimu obraz v obraze a obraz vedľa obrazu.

Vždy ideálna poloha

S monitorom HP Z Display Z24nq si vždy nájdete pohodlnú pracovnú polohu. Ľahko si zvolíte sklon, výšku a otočenie. Otočný kĺb umožňuje nastaviť prehliadanie na výšku alebo na šírku aj pri použití viacerých monitorov. A na pripevnenie monitora na stenu slúži integrovaný rýchloupínací držiak HP. Výhodou je nízka spotreba energie a náklady s inteligentným, energeticky účinným vyhotovením s nízkym obsahom halogénov. Za podsvietenie displeja bez ortuti a sklo displeja bez arzénu si vyslúžil certifikáciu ENERGY STAR, TCO a registráciu EPEAT Gold7.

Doplňujúce informácie:

Konektivita:
1× MHL 2.0/HDMI 1.4
DVI-D
1× DisplayPort 1.2
1× mini DisplayPort 1.2
1× DisplayPort 1.2 na výstup
4 × USB 3.0 (štyri na príjem a jeden na odosielanie dát)
1× zvukový výstup

Uhol sklonu a otočenia:
Sklon: -2 až + 22°
Výška: 130 mm
Otočenie: 45° ± 2°
Kĺbové otáčanie: 90°

Funkcia displeja:
Plug and Play
Antireflexný filter
Používateľsky programovateľný
Voľba jazyka
Ovládanie na obrazovke
Podsvietenia LED
Technológia IPS

Fyzické zabezpečenie:
Pripravený na bezpečnostný zámok (zámok sa predáva samostatne)

Parametre a špecifikácia

Trieda energetickej účinnosti
B Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Typická spotreba
28 W Hotovo!
Stand-by spotreba (pohotovostná)
0,3 W Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Spotreba

Trieda energetickej účinnosti
B Hotovo!
Typická spotreba
28 W Hotovo!
Stand-by spotreba (pohotovostná)
0,3 W Hotovo!

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 23,8" HP Z Display Z24nq Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 23.8" HP Z Display Z24nq. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 23.8 „HP Z Anzeige Z24nq. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 23.8 „HP Z Anzeige Z24nq. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 23.8" HP Z Display Z24nq.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií