Rapture Rapture

24.5" Zowie by BenQ XL2536

Zobraziť katalóg
24.5" Zowie by BenQ XL2536
LCD monitor Full HD 1920×1080, TN, 16:9, 1ms, 144Hz, 320cd/m2, kontrast 1000 : 1, HDMI 1.4 a staršie, DisplayPort, HDMI 2.0 a DVI, Pivot, nastaviteľná výška, slúchadlový výstup, filter modrého svetla, VESA
Kód:  WTZ015d Produktové číslo:  9H.LGALB.QBE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24.5" Zowie by BenQ XL2536

ZOWIE by BenQ XL2536 je profesionálny 24,5" monitor s FullHD rozlíšením 1 920 × 1 080 s vysokou obnovovacou frekvenciou 144 Hz, ultra nízkou odozvou 1 ms a veľkým množstvom herných funkcií. Jedná sa o veľmi obľúbený monitor profesionálnych hráčov a tímov.

Ponúka špeciálne funkcie pre vylepšenie obrazu Black Equalizer upravujúce kontrast tmavých a svetlých miest, Display Mode, Smart Scaling a ďalšie. Špecialitou modelu je DyAc pre hladko zobrazený pohyb. Najmä pri streľbe zbraní poskytuje ostrejší výhľad, a tým aj lepšiu kontrolu nad spätným rázom zbraní. Jednoduchú orientácia v menu a voľbu režimov uľahčí dodávaný ovládač S Switch.

Kľúčové vlastnosti monitora Zowie by BenQ XL2536

  • Špičkový herný monitor s Full HD rozlíšením a 1 ms dobou odozvy
  • Obnovovacia frekvencia 144 Hz zaisťuje maximálne plynulý obraz
  • g
  • Funkcia Color Vibrance pre ľahkú optimalizáciu farieb
  • Ergonomický stojan pre nastavenie optimálnej polohy
  • Technológia Flicker-free a Low Blue Light chráni váš zrak

Technológia Dynamic Accuracy

Vysoká obnovovacia frekvencia 144 Hz monitora ZOWIE by BenQ v kombinácii s technológiou DyAc umocní zážitok z hrania. Plynulý obraz bez rozmazania, „duchov“ pocítite v akejkoľvek hre a najmä potom pri rýchlej akcii v FPS hrách.

Natívna obnovovacia frekvencia 144 Hz

Prirodzená obnovovacia frekvencia monitora 144 Hz dosiahnutá pomocou hardvéru umocní zážitok z hrania. Plynulý obraz bez rozmazania, „duchov“ pocítite v akejkoľvek hre a najmä potom pri rýchlej akcii v FPS hrách.

Optimalizujte farby monitora Zowie by BenQ XL2536

Funkcia Color Vibrance poskytuje flexibilitu pri voľbe farebného výkonu. Prostredníctvom 20 úrovní nastavenia Color Vibrance môžete uspokojiť špeciálne požiadavky na zobrazenie a preferencie pre všetky typy hrania hier.

Black Equalizer – Objavte skrytých nepriateľov

Už nikdy sa nestaňte obeťou zbabelého campera v temnom zákutí. Technológia Black Equalizer zvyšuje viditeľnosť v tmavých scénach, bez toho aby došlo k nadmernému presvetleniu svetlých oblastí.

Herné režimy pre vylepšené herné zážitky

Každá hra má svoje vlastné optimálne nastavenie. Každý monitor rady XL je vybavený množstvom nastavení. Do týchto herných režimov sa môžete ľahko prepnúť dotykom tlačidla rýchlej voľby.

Minimalizujte vizuálne rušenie

Koncentrácia je u profesionálnych e-Sport, ale aj u bežných hráčov kľúčovým faktorom. Rámček LCD radu XL bol špeciálne navrhnutý pre redukciu odrazov svetla od obrazovky, takže sa môžete sústrediť na hru.

Flicker-free – Pohodlie pre dlhé hranie hier

Teraz môžete dlhé hodiny trénovať, aby ste sa stali najlepšími hráčmi.

Technológia BenQ Flicker-free eliminuje blikanie obrazu pri všetkých úrovniach jasu a účinným spôsobom znižuje únavu očí. Bežné LCD obrazovky s LED podsvietením blikajú rýchlosťou 200x za sekundu. Vaše oči nemusia blikanie vidieť, ale rozhodne ho cítia.

BenQ Low Blue Light

Low Blue Light

Každý monitor vytvára modré svetlo, ktoré je jednou z hlavných príčin poškodenia zraku, únavy očí, bolesti hlavy a poruchy spánku. Unikátna technológia BenQ Low Blue Light eliminuje škodlivé modré svetelné spektrum farieb vysielané bežnými počítačovými obrazovkami a umožní stráviť čas pred vaším počítačom v zdravších podmienkach. Využite 4 prednastavé typy v závislosti na danej činnosti.

Prispôsobte si monitor Zowie by BenQ XL2536

Výškovo nastaviteľný stojan možno ovládať jednoducho jedným prstom, takže môžete ľahko nastaviť výšku monitora Zowie by BenQ XL2536 pre vami preferovaný pozorovací uhol a maximalizovať tak pohodlie.

Ľahký prístup k nastaveniu pre rôzne scenáre

Rôzne scenáre použitia vyžadujú rôzne nastavenia zobrazenia. Prepínač S Switch je navrhnutý pre ľahký prístup k nastaveniu a prepínaniu medzi uloženými režimami. Či už sledujete video, čítate text, surfujete alebo hráte hry, prepínanie medzi predvoľbami a navigácia v menu je vždy hračkou.


Parametre a špecifikácia

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň tento monitor má podporu G sync alebo Freesync ? Ďakujem

Zdravim chcem sa spýtať či by sa dal tento monitor pripevniť na tento držiak: https://www.alza.sk/alzapower-ergoarm-ar2-d5272655.htm?o=2 Keďže má vzadu nejaku dieru a nieje rovný ako ostatné monitory. tak si niesom istý.

Diskusia a poradňa k 24.5" Zowie by BenQ XL2536
Príslušenstvo pre 24.5" Zowie by BenQ XL2536 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24.5" Zowie by BenQ XL2536. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24.5" Zowie by BenQ XL2536. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24.5" Zowie by BenQ XL2536. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24.5" Zowie by BenQ XL2536.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií