PET Aplikace

24" Acer G247HYUbmidp

Zobraziť katalóg
24" Acer G247HYUbmidp
4,0 3 hodnotení
LCD monitor čierny, Zero Frame, IPS LED panel, 100 000 000:1, 300cd/m2, 4ms, 2 560×1 440, DVI, HDMI, DisplayPort, reproduktory
Kód:  WO092k8j Produktové číslo:  UM.QG7EE.013

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" Acer G247HYUbmidp

Prémiový displej radu G7 zobrazuje s vyšším jasom rozlíšenie jemnejšie ako Full HD v minimalistickom rámčeku Zero Frame. Mimoriadne rozlíšenie a 4 ms odozva sa postarajú o optimálny, plynulý a jasne viditeľný obraz, kde nebudú viditeľné samotné body, ale len ostrý obraz. Tento tenký, jedinečne dizajnovaný LCD panel ocenia multimediálni nadšenci aj používatelia pracujúci s grafikou, ktorí ocenia výnimočné obrazové podanie s vysokým kontrastom a bez narušenia aj pri pozorovaní z uhla.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľmi jemné vykreslenie obrazu
  • Širokouhlý pomer sadne pre filmy a hry
  • Skvele podané farby
  • Bez deformácie pri pohľade z uhla
  • Výber zo 4 obrazových vstupov

IPS podáva sýtejšie farby a LED podsvietenie obrazovky ešte viac oživuje farby. V kombinácii s pokročilými funkciami panelu ponúkne naozaj hlbokú čiernu. Doslova vás ohromí vysokou kvalitou obrazu, za ktorou stojí extra vysoká hodnota dynamického kontrastného pomeru 100 000 000:1 pre veľmi jemné prechody medzi farebnými odtieňmi.

Potrebné konektory

So súpravou vstupov pripojíte ľahko k monitoru nielen počítač, ale aj akékoľvek iné zariadenia s výstupom vo vysokom rozlíšení. Rozhraniu kraľuje DisplayPort a HDMI, takže pripojíte počítač v najvyššej kvalite, ale aj hernú konzolu, Blu-ray či diskový prehrávač, set-top box a mnohé ďalšie. Zachovaný zostal obrazový vstup DVI pre pripojenie stolného PC.

Parametre a špecifikácia

Typ panela
IPS Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
IPS Hotovo!

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, v nedeli cena 4 490 Kc, v pondělí 4 890 Kc, dnes 5 490 Kc. Jaka bude cena pristi tyden? Od nedele jsem ho mnel v kosiku, cekal jsem na jiné zboží, ale dnes uz je ta cena trochu moc. Planuje se snizeni ceny, nebo další zvyseni? Dekuji.

Diskusia a poradňa k 24" Acer G247HYUbmidp
Príslušenstvo pre 24" Acer G247HYUbmidp Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" Acer G247HYUsmidp. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" Acer G247HYUbmidp. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" Acer G247HYUbmidp. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24 "Acer G247HYUbmidp.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií