Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

24" Acer Predator XB240HBbmjdpr

Zobraziť katalóg
24" Acer Predator XB240HBbmjdpr
4,9 15 hodnotení
LCD monitor – full HD 1920×1080, TN, 1ms, 144Hz, 350cd/m2, 100M:1, VGA, DVI, HDMI, DispleyPort, Pivot, Nvidia 3D, FlickerLess, LowDimming, ComfyView, ErgoStand, EcoDisplay, VESA, repro 2×2W
Kód:  WO097h4e3e Produktové číslo:  UM.FX0EE.B01 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" Acer Predator XB240HBbmjdpr

Acer Predator je herný monitor bez kompromisov a s tou pravou kombináciou vlastností, ktoré vám pomôžu stať sa rýchlym a presným lovcom zbierajúcim trofeje po celom bojisku. Zaútočte prvý a získajte výhodu. Obrazovka pod diktátom 144 Hz obnovovacej frekvencie podá aj v zbesilej akcii perfektne ostrý obraz. Táto vlastnosť zároveň  znamená úsporu času, a tým dáva priestor pre presnú reakciu na vzniknutú situáciu. To môže znamenať rozdiel medzi víťazstvom a prehrou. Ergonómia monitora Acer Predator XB240HBbmjdpr nie je zanedbávaná s výškovo nastaviteľným stojanom, pomocou ktorého možno monitor tiež otáčať, nakláňať alebo ho postaviť na výšku.

Kľúčové vlastnosti monitora Acer Predator XB240HBbmjdpr

  • Herný monitor série Acer Predator
  • Ostré Full HD s 1 ms odozvou
  • Obnovovacia frekvencia zobrazenia až 144 Hz
  • Pripravený na 3D zobrazenie NVIDIA 3D
  • Potlačenie blikania a modrého svetla únavujúceho oči
  • Možnosť veľmi nízkeho jasu (LowDimming)

Šetrný k očiam s Acer Low Dimming a pohodlný s ComfyView

Acer Low Dimming má za úlohu napomôcť k nižšej únave očí pri zložitých svetelných podmienkach. Monitoru Acer Predator XB240HBbmjdpr umožňuje nastaviť ako minimum 15 % jasu pri nízkej úrovni okolitého osvetlenia a znižuje tak namáhanie očí. Minimálna úroveň jasu pri štandardných monitoroch pritom začína na 30 %. Technológia ComfyView bola vyvinutá pre redukciu odleskov. Panel s matným povrchom znižuje odrazy okolitých zdrojov svetla.

 

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Vlastnosti
Podpora 3D Hotovo!
Funkcie
Podpora 3D Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Podpora 3D Hotovo!
Funkcie
Podpora 3D Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den , má tento monitor technologii G-Sync ? Děkuji

Dobrý den, monitor mi jede jen na 100hz, nějak nevím kde nastavit vyšší. GPU 2070 super, v nastavení nvidia je max hodnota 100 hz. Připojeno přes display port (verze asi 1,2). V OSD nastavení jsem na nic nepřišel. Nějaké nápady čím by to mohlo být nebo co je špatně? Díky

Dobrý den dá se tento monitor připojit k PS4

Ja mam otazku na prednej strane monitoru píše “acer” alebo “predator” lebo na internete som nasiel rôzne fotky a pisalo vzdy inak? dakujem za odpoved.

Dobry den, nemohu nastavit monitor vice jak na 100fps pres displayport. Monitor mam novej od vas jen mam tedka prechochodne startsi pc kde je nvidia gefoce gtx 760. Je mozne ze je to tim?

Dobrý den, delší dobu si přeji herní monitor. Ale dozvěděl jsem se, že pokud chci využívat frekvenci 144Hz musím mít dobrou grafickou kartu. Myslíte, že 1050 TI 4 GB a I5 7900 2,5 Ghz 4 jádro to zvládne ?

chtel bych se zeptat kde se da stahnout ovladac na tento monitor (na strankach aceru neni) dekuji za odpoved

dobrý den jak moc jde dát dólu monitor

Dobrý den, bude tento monitor někdy ve slevě?

Dobrý den, měl bych dotaz dá se nějak koupit 3D brýle?

123...
Diskusia a poradňa k 24" Acer Predator XB240HBbmjdpr
Príslušenstvo pre 24" Acer Predator XB240HBbmjdpr Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" Acer Predator XB240HBbmjdpr. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" Acer Predator XB240HBbmjdpr. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" Acer Predator XB240HBbmjdpr. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24" Acer Predator XB240HBbmjdpr.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií