Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

24" Acer R241Ywmid

Zobraziť katalóg
24" Acer R241Ywmid
4,7 12 hodnotení
LCD monitor Full HD 1920×1080, IPS, 16:9, LCD LED, 4ms, 60Hz, 250cd/m2, kontrast 100M : 1, HDMI 1.4 a staršie, D-SUB (VGA) a DVI, slúchadlový výstup, flicker-free a filter modrého svetla, repro
Kód:  WO095u4c Produktové číslo:  UM.QR1EE.005

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" Acer R241Ywmid

Acer R221Qbmid černý
vypnuté
Tenčí než kdykoliv předtím

Dokonale štíhly

Vďaka mimoriadne tenkému profilu len 6,6 mm sú monitory R1 tenšie ako celá rada smartfónov.Krásny a elegantný dizajn sa skvele hodí do modernej domácnosti a prispieva k tomu, aby bolo pracovné prostredie elegantnejšie.

vypnuté
Full HD rozlíšenie

Full HD rozlíšenie

Na neobyčajne ostrej obrazovke vás filmy a hry ešte viac vtiahnu do deja, zatiaľ čo sa prezentácia zobrazí s dynamickým jasom. Monitori R1 vyniknú v mimoriadne ostrých vizuálnych efektoch a privedú vás do farebného sveta Full HD.

vypnuté
Široké pozorovacie uhly

Široké pozorovacie uhly

Acer R1 poskytuje vynikajúcu kvalitu obrazu pri širokých pozorovacích uhloch. S technológiou IPS sú farby presné naprieč celými 178 ° širokými uhlami pohľadu. Vďaka tomu, že je všetko jasné pri pohľade z akéhokoľvek uhla, sa môžete s ostatnými v miestnosti ľahko podeliť o svoje multimédiá bez akejkoľvek inverzie do úrovní sivého alebo farebného skreslenia.

vypnuté
Ochrana zraku

Ochrana zraku

Integrované technológie od Aceru zaisťujú maximálne pohodlie pri sledovaní obrazu, a to aj po dlhú dobu: technológia Acer Blue Light Filter znižuje mieru vyžarovania modrého svetla, ktoré potenciálne môže spôsobiť dlhodobé poškodenie zraku. Vďaka technológii Acer Comfy View sa zase môžete spoľahnúť na príjemné zážitky zo sledovania obrazu bez odleskov a odrazov svetla.

vypnuté
dizajn ZeroFrame

Dizajn ZeroFrame

Ničím nerušený vizuálny zážitok pri použití viacerých monitorov naraz vás dokonale pohltí. Dizajn ZeroFrame maximalizuje veľkosť obrazu a minimalizuje rušivé elementy vďaka rámčeku, ktorý je tak tenký, že ho sotva postrehnete.

vypnuté
vysoký kontrast

Vysoký kontrast

Veľké predstavenie je ešte lepšia vďaka výnimočným farbám, ktoré zaisťuje technológia Adaptive Contrast Management (ACM) pre krištáľovo čistý obraz a mimoriadne vysoký kontrast 100 miliónov: 1.

vypnuté
Možnost připojení

Široké možnosti pripojenia

Monitory Acer R1 sú schopné zvládnuť akúkoľvek rýchlosť prenosu dát a ich pripojenie nemôže byť jednoduchšie. Vďaka portom VGA, DVI a HDMI môžete monitor R1 okamžite pripojiť k svojmu existujúcemu počítaču alebo ho použiť ako doplnkový monitor pre váš notebook.

vypnuté
Ergonomická konstrukce

Ergonomická konštrukcia pre vaše pohodlie

Monitory Acer R1 sa môžu pochváliť ergonomicky navrhnutým stojanom, ktorý umožňuje náklon od -5 ° do 15 °, takže vždy nájdete ideálnu polohu pre pohodlné sledovanie obrazu.

vypnuté
Šetrné k životnému prostrediu

Šetrný k životnému prostrediu

Monitor bol navrhnutý pre maximálnu ohľaduplnosť voči životnému prostrediu - je recyklovateľný a zabalený spôsobom, ktorý znižuje nadbytočné množstvo plastu a odpadu. Acer R1 sa tiež obišiel bez zakázaných látok a boli navrhnuté pre minimálnu spotrebu energie. Vďaka týmto vlastnostiam získali kvalifikáciu ENERGY STAR 6.0.

 

Parametre a špecifikácia

Trieda energetickej účinnosti
A Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!
Typická spotreba
30 W Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Spotreba

Trieda energetickej účinnosti
A Hotovo!
Typická spotreba
30 W Hotovo!

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Aké káble sú pri tomto monitore

Dobry den, mohl bych se zeptat jestli je tento monitor kompatibilni s Playstation 4? Dekuji D.Slapnicka

Dobrý deň. Mal by som záujem o tento monitor poprípade niečo podobne. Určenie na programovanie a niekedy úprava fotiek vedeli by ste mi poradiť niečo súce

Dobrý den, má uvedený monitor audio vstup? Z manuálu to není zřejmé.

existuje tento model s matným displejem?

Dobrý den chci se zeptat zda-li máte k dokoupení síťový adaptér do tohoto monitoru https://www.alza.cz/24-acer-r241ywmid-d4575924.htm#prislusenstvi bohužel byl rozkousán mazlíčkem a potřeboval bych tedy nový kabel Děkuji

Diskusia a poradňa k 24" Acer R241Ywmid
Príslušenstvo pre 24" Acer R241Ywmid Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" Acer R241Ywmid. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" Acer R241Ywmid. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" Acer R241Ywmid.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií