Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Rapture

24" AOC g2460PG

Zobraziť katalóg
24" AOC g2460PG
4,7 10 hodnotení
LCD monitor Full HD 1920×1080, TN, LED, 1ms, 144Hz, 350cd/m2, 1000:1, 4x USB, DisplayPort, Pivot, G-Sync, Flicker-Free, VESA, černo-zelený
Kód:  WK218a7 Produktové číslo:  g2460PG

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" AOC g2460PG

Herný monitor kombinuje vysoký výkon, štýlový dizajn a celý rad užitočných funkcií, ktoré nadchnú aj tých najnáročnejších hráčov. Ergonomický stojan umožňuje nastaviť výšku, sklon a natočenie, aby vyhovoval presne vášmu posedu. Funkciu pivot oceníte predovšetkým pri čítaní a tvorbe dokumentov, kedy si môžete displej otočiť na výšku. Uhlopriečka o veľkosti 24" zobrazí vďaka Full HD rozlíšeniu aj tie najväčšie detaily, či už hráte hry, sledujete film alebo sa pustíte do úprav fotografií a videa. S bleskovou odozvou 1 ms neprídete o dokonale ostrý obraz ani v tej najvyššej rýchlosti závodných hier.
 

Funkcia nielen pre hranie

Úplne špičkové spracovanie vstupného signálu ponúka technológia G-Sync. Tá neustále synchronizuje frekvenciu monitora s časom vykreslenie snímky grafickou kartou. Výsledkom je úplne plynulý obraz bez sekania alebo dokonca oneskoreného vykresľovania. Monitor zo série Gaming je vybavený užitočnou funkciou Screen+, ktorá dokáže rozdeliť obraz na štyri či dokonca deväť samostatných plôch. Parametre monitora teraz môžete pohodlne nastaviť pomocou myši. Umožňuje to aplikácia i-menu, dodávaná spolu s monitorom.
 

Moderné a úsporné technológie

Monitor je vybavený konektorom DisplayPort pre pripojenie zdroja obrazu z počítača, notebooku aj videokamery. Celý rad zariadení a periférií pripojíte pomocou piatich USB portov. Navyše tri z nich sú typu USB 3.0, čo znamená neuveriteľnú prenosovú rýchlosť a super rýchle nabíjanie. Výrobca samozrejme nezabudol ani na technológie, ktoré šetria vašu peňaženku. Monitor je teda osadený úsporným W-LED podsvietením a spĺňa prísny štandard Energy Star 6.0.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Technológie
G-Sync Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Technológie
G-Sync Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Poznámka:
» Všetky G-Sync monitory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

U balení mám kabel = AWM E101344 STYLE 2725 VW-1 80°C 30V SPACE SHUTTLE-Z USB 3.0. A netuším, k čemu je. Na jedné straně je normální usb konektor, na druhé divná krychlička. Ta pasuje do monitoru, ale nevím kam s USB. Pokud chápu, tak z tohoto monitoru jde jeden kabel do sítě (složený ze dvou) a jeden DP do pc. Todle mě nějak přebývá a ani google moc neporadil. Dle AoC europe tento monitor takovýto kabel ani nemá mít u sebe. Co s ním? K čemu je?

Zdravím, je možné zjistit proč zákazník vrátil monitor? + není to risk, pro mě, jako dalšího zákazníka? je zde záruka beze změny? rád bych tento monitor koupil, a se "slevou" 2,5k je to fakt krásná cena. Ale samozřejmě se trošku bojím "použitého". :-)

Dobry den, chcem sa opytat, preco ten monitor ma stav "Pouzity"? To ho niekto pouzival nejaky cas a potom sa ho zrazu rozhodol vratit?

Dobrý den,utáhne gtx 1060 6Gb tento monitor?Děkuji

Neovlivní nějak DP -> HDMI kabel obnovovací frekvenci?

Dobrý den, žádný ze zobrazovacích kabelů mi nejde zapojit do Notebooku až na jeden, který nefunguje. Fungoval by kabel z DP (monitor) do HDMI (notebook)?

Fungoval by monitor s Asus ROG GL552VX?

Dobrý den, chci se jen zeptat jestli je obsahem balení i DisplayPort

Dobrý den. Mam takový problém ohledně problikávání monitoru, když zapínám hru, nebo i při hře mi neustále problikává obraz. Nejedná se o technickou vadu ?

Dobrý den. Nedávno jsem si koupil dvě obrazovky AOC G2460PG. První obrazovku mám v Displayportu 1 a ta mi funguje. Když zapojím druhou obrazovku do displayportu 2 nebo 3 tak mi ta obrazovka začne po restartu PC používat integrovanou grafiku nebo tak něco. Takže se pak všechno seká apod. ale funguje vždicky jen jedna z nich , když mám jen zapojeneou tu jednu v D1 tak to všechno jde , restartuji počítač + navíc připojím druhý monitor do D2 a jde už jen ten z D2 a ten používá integrovanou grafiku i když to mám normálně zapojené v mojí grafice. Moje grafická karta je GTX 1070 Xtreme Gaming a zakaldní deska H87 HD3 a operační systém mám Windows 7. Děkuji za odpověď.

12
Diskusia a poradňa k 24" AOC g2460PG
Príslušenstvo pre 24" AOC g2460PG Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" AOC g2460PG. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" AOC g2460PG. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" AOC g2460PG. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24" AOC g2460PG.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií