Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

24" AOC i2475PXQU

Zobraziť katalóg
24" AOC i2475PXQU
4,5 8 hodnotení
LCD monitor Full HD 1920 × 1080, IPS, LED, 4ms, 60Hz, 250cd / m2, 1000: 1, 4x USB, HDMI, D-SUB (VGA), DVI-D, DisplayPort, Pivot, Flicker-Free, VESA, Repro 2W , čierny
Kód:  WK218d43 Produktové číslo:  I2475PXQU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" AOC i2475PXQU

V kancelárii alebo doma, skrátka všade tam, kde potrebujete mať k dispozícii skvelý výkon a brilantné vyobrazenie farieb, uvítate 24" širokouhlý monitor AOC i2475PXQU. Tento model sa pýši špičkovým IPS panelom, ktorý zobrazí 16,7 miliónov farieb vo   Full HD rozlíšení (1920 × 1080) a s vysokými kontrastnými pomermi. Vďaka týmto vlastnostiam je monitor vhodný ako na bežnú prácu v kancelárii, tak aj na prácu s grafickými editormi. 

Kľúčové vlastnosti

  • špičkový IPS panel zobrazí 16,7 miliónov farieb vo vysokom kontraste
  • každý obrazový detail si vychutnáte vďaka Full HD rozlíšení (1920 × 1080)
  • 178 ° pozorovacie uhly zabezpečia, že na monitor uvidíte takmer odkiaľkoľvek z miestnosti
  • technológia Flicker FREE šetrí vaše oči pred nepríjemným blikaním monitora
  • stojan je výškovo nastaviteľný a umožňuje otočenie monitora na výšku
  • všestranné využitie zaisťujú konektory D-Sub, DVI, HDMI, DisplayPort
  • v ráme je zabudovaná štvorica USB, slúchadlový výstup a reproduktory
  • pripevniť na stenu môže monitor pomocou VESA držiaku (100 × 100 mm)

Flexibilný monitor v atraktívnom prevedení

Monitor AOC ponúka všetko, čo kreatívci pre svoju prácu potrebujú, od bohatého obrazu, živých a verných farieb, cez ostré detaily vďaka Full HD rozlíšeniu až po 178 ° pozorovací uhol. Na monitor tak uvidíte takmer odkiaľkoľvek a obraz bude zo všetkých uhlov stále rovnako dokonalý. Vaše oči šetrí od námahy technológia Flicker FREE, ktoré zabraňuje nepríjemnému blikaniu monitora. Monitor tiež poteší atraktívnym vzhľadom v čiernom prevedení a flexibilitou. Výškovo nastaviteľný stojan umožňuje upravovať výšku monitora tak, aby sa vám naň pohodlne pozeralo. Na optimálne zobrazenie môžete pomocou otočného kĺbu monitor nastaviť do polohy na výšku. 

Široké možnosti využitia

Široké možnosti konektivity sú zaistené konektormi D-Sub, DVI, HDMI alebo DisplayPort. V ráme je tiež zabudovaná štvorica USB konektorov rovnako ako slúchadlový výstup a reproduktory. Prostredníctvom všetkých týchto konektorov pripojíte počítač, hernú konzolu alebo aj Blu-Ray prehrávače. Pomocou držiaka VESA (100 × 100 mm) je možné monitor pripevniť na stenu, čo využijete napríklad na recepciách alebo v zasadacích miestnostiach. Nastavenie parametrov monitora vykonávate cez OSD menu, ktoré je aj v češtine.

Parametre a špecifikácia

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v short description máte napsáno, že monitor má funkci Pivot, nicméně dole v podrobném výpisu funkcí již napsaná není. Na jedné fotce to vypadá, že monitor jde opravdu otočit o 90 stupňů na výšku, ale ráda bych se ujistila. Děkuji

Dobrý den, rozjedu s tímhle monitorem PS4 pro?

Dobrý den, jakou barevnou hloubku má tento monitor, 8bit x 6bit ? a jaký je povrch displeje? díky

Podporuje port HDMI funkci MHL?

jde připojit na notebook

Dobrý den, v obrázcích máte zobrazené 2 různé monitory (jeden má kulatý podstavec, druhý hranatý). Který z nich to prosím je? A má tedy tento monitor nastavitelnou výšku? Děkuji

Diskusia a poradňa k 24" AOC i2475PXQU
Príslušenstvo pre 24" AOC i2475PXQU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" AOC i2475PXQU. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24" AOC i2475PXQU.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií