Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Rapture

24" ASUS VE247H

Zobraziť katalóg
24" ASUS VE247H
4,6 201 hodnotení
LCD monitor čierny, 10000000: 1, 300cd/m2, 2ms GTG, 1920x1080, repro, DVI, HDMI
Kód:  WA039e Produktové číslo:  90LMC2101Q01041C- Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" ASUS VE247H

Vynikajúci LED monitor, ktorý by nemal chýbať vo výbave žiadneho náruživého hráča. S rýchlou odozvou nie je problémom ani zobrazenie tých najakčnejších scén a dynamický kontrastný pomer desiatich miliónov k jednej dotvára perfektné zobrazenie aj pri sledovaní filmov - čierna je maximálne hlboká a biela je dokonale jasná, k čomu prispieva aj moderné LED podsvietenie. Všetko je zabalené v elegantnom čiernom vyhotovení, doplnené dvojicou kvalitných stereo reproduktorov a nechýba ani moderné HDMI rozhranie.



Dokonale farebný obraz

Technológia ASCR (ASUS Smart Contrast Ratio) upravuje kontrast zobrazovanej scény tak, aby bol výsledok korektne farebný bez prepálených či tmavých miest a s dokonalosťou tmavej čiernej a žiarivosťou bielej. Vašim očiam tak vždy doprajete prvotriedny obraz.

Perfektne ostrý obraz

Dynamické scény, ktoré vznikajú pri strieľačkách z pohľadu prvej osoby (FPS) alebo pri rýchlych automobilových pretekoch budú vďaka extrémne rýchlej odozve 2 ms dokonale ostré a bez nežiaducich duchov či rozdvojenia hrán.

Optimalizácia výkonu a kvality

Pri modeli spoločnosti Asus nesmie chýbať ani proprietárna technológia Splendid Video Intelligence, ktorá optimalizuje grafický výkon a kvalitu obrazu vylepšením farieb, jasu, kontrastu a ostrosti. Pomocou jediného klávesu si môžete vybrať z 5 ponúkaných režimov (Krajina, Divadlo, Hra, Nočná scéna a Štandardný).





Prepínanie zobrazenia

Príjemným bonusom je tiež funkcia Aspect Control, pomocou ktorej si budete ľahko prepínať medzi širokouhlým formátom 16:9 a 4:3 - ideálne pre niektoré staršie hry a ďalšie aplikácie, ktoré nepodporujú širokouhlé zobrazenie.

Ekologická prevádzka

S podsvietením LED súvisí aj ďalší z vítaných aspektov tohto panelu. Je ním veľmi prijateľná spotreba elektrickej energie aj zníženie vplyvu na životné prostredie.

Maximálne ekologická je tiež konštrukcia vylučujúca použitie akýchkoľvek materiálov znemožňujúcich jednoduchú recykláciu.

Parametre a špecifikácia:

Kontrastný pomer:
Typický: 1000:1
Dynamický: 10 000 000:1

Jas:
300 cd/m2

Farby:
16,7 miliónov

Pozorovací uhol:
170°/160°

Frekvencia signálu:
Horizontálne: 30 - 83 kHz
Vertikálne: 50 - 76 Hz

Video funkcie:
SPLENDID Video Intelligence Technology
SPLENDID Video Preset Modes
3 voľby pre odtieň kože
Podpora HDCP
Voľba teploty farieb: 5 režimov

Ostatné:
Reproduktory 2x 1 W RMS

Možnosť náklonu:
+20° až -5°

Možnosť umiestnenia na stenu:
VESA montáž na stenu:
100 x 100 mm

Zabezpečenia:
Kensington lock

Štandardy:
Energy Star 5.0, CEL, UL/cUL, CB, CE, EuP, FCC, CCC, BSMI, Gost-R, C-Tick, VCCI, PSB, J-MOSS, RoHS, WEEE, Windows Vista & Windows 7 WHQL

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, K uchycení monitoru na zeď, slouží ty 4 malé dírky na zadní straně monitoru? Mám Asus 247

Dobrý den, prosím vás dá se k tomuto monitoru připojit tablet? děkuji (jakými koncovkami?mám na tabletu TV přes wifi)

Zdravím. Mám tento monitor. Ak som na nete a na napr. alze, tak pri posuve koliečkom myšy nadol alebo nadol mi robi sekajuce pruhy po širke monitora. Grafiku mám ATIRadeon R7 200 series s 2 GB RAM. Ovládače som dal najnovsie a aj starsie. Daval som aj cet DVI a Hdmi a stale to robi. Dokonca som skusal vystup hdmi na doske. Stale to robi. Je chybny tento monitor alebo je vada inde?

dá se k tomutu monitoru připojit herní notebook pro lepší zážitek z hraní

Diskusia a poradňa k 24" ASUS VE247H
Príslušenstvo pre 24" ASUS VE247H Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" ASUS VE247H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" ASUS VE247H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" ASUS VE247H. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24" ASUS VE247H.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií