Rapture Rapture

24" ASUS VP247QG Gaming

Zobraziť katalóg
24" ASUS VP247QG Gaming
4,8 6 hodnotení
LCD monitor Full HD 1920x1080, TN, LED, 1ms, 75Hz, 250cd / m2, 1000: 1, HDMI, DisplayPort, D-SUB (VGA), FreeSync, Low Blue Light, Flicker Free, VESA, Repro 3W, čierny
Kód:  WA034t6 Produktové číslo:  90LM01L0-B04170 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" ASUS VP247QG Gaming

Vynikajúca kvalita obrazu a elegantný dizajn

Monitor Asus VP247QG s uhlopriečkou 24" a rozlíšením Full HD poteší svojimi vlastnosťami každého, kto si ho zaobstará do svojej izby či kancelárie. Technológie ako SplendidPlus a VividPixel či kontrastný pomer 100000000 : 1 vám zaistia dokonalý obraz, odozva 1 ms zase eliminuje tvorbu trhaných pohybov.


ASUS VP247QG Gaming

Vysoký dynamický kontrast

Dokonale verný obraz s najtmavšou čiernou a najjasnejšou bielou je dosiahnutý vďaka dynamickému prispôsobenie jasu a podsvietenia. Výsledkom je skvelý kontrast v každom okamihu.


Rýchla odozva

Rýchla doba odozvy – 1 ms (Gray to Gray) – eliminuje tvorbu tzv. duchov a tieňov pre plynulejšie prehrávanie videa.

ASUS VP247QG Gaming

Exkluzívna technológia Game Plus

Pokiaľ ide o dizajn a ovládanie, ASUS vždy myslí na svojich zákazníkov. Monitor ASUS VP247QG je vybavený tlačidlami GamePlus pre zobrazenie zameriavača a časovača. Hráči majú na výber zo štyroch typov zameriavacieho kríža a spustenie odpočítavania či stopiek. Tieto nástroje umožňujú hráčom trénovať a vylepšovať svoje herné schopnosti.


Skvelý obraz s módmi SplendidPlus

ASUS posunul latku zase o niečo vyššie. V monitore ASUS VP247QG umožnil prístup k niektorým patentovaným technológiám. Výsledkom je dokonalý vizuálny zážitok pri spustení akejkoľvek aplikácie alebo filmu. Technológia SplendidPlus Video Intelligence optimalizuje jas, kontrast a ostrosť podľa potrieb. Používanie monitora je šetrné aj k vašim očiam a redukuje únavu aj pri dlhodobom používaní.


ASUS VP247QG Gaming

Najvyššia kvalita obrazu s technológiou VividPixel

VividPixel zvýrazňuje obrysy objektov a odstraňuje rušivé pruhy pre dosiahnutie krištáľovo čistého obrazu.


Príjemné používanie

Dajte zbohom unaveným očiam. Technológia ASUS Blue Light Filter redukuje jasné modré svetlo, ktoré spôsobuje pálenie očí. Zabránilo sa aj otravnému blikaniu pri dlhodobom používaní.

ASUS VP247QG Gaming

ASUS VP247QG Gaming

Kľúčové vlastnosti LED monitora 24" ASUS VP247QG Gaming

  • 24" FullHD monitor s dobou odozvy 1 ms (GTG)
  • 8 módov obrazu (SplendidPlus): sRGB Mode, Scenery Mode, Theater Mode, Standard Mode, Night View Mode, Game Mode, Reading Mode, Darkroom Mode
  • 2 reproduktory 1,5 W Stereo RMS
  • Tlačidlá pre nastavenie filtra Blue Light, úpravu jasu, výber zdroja, prispôsobenie rozmerov

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Technológie
FreeSync Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Technológie
FreeSync Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je sočasti baleni aj dysplay port kabel medzi pc a monitorem

je nějaký držák na monitor?

Je treba ešte niečo dokúpiť k monitoru či je všetko v balení ?

Chcel by som sa spýtať že či je k monitoru pribaleny HDMI kábel ?

Ma tento monitor kameru?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli jde tento monitor jde ujistit na zeď, děkuji. Monitor: ASUS VP247QG

Diskusia a poradňa k 24" ASUS VP247QG Gaming
Príslušenstvo pre 24" ASUS VP247QG Gaming Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" ASUS VP247QG Gaming. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" ASUS VP247QG Gaming. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" ASUS VP247QG Gaming. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24" ASUS VP247QG Gaming.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií