AlzaBoxy Q1 PET

24" BenQ BL2420Z

Zobraziť katalóg
24" BenQ BL2420Z
4,3 9 hodnotení
LCD monitor čierny, VA panel, uhlopriečka 23,8", 16:9, 20M:1, 250cd/m2, 7ms, FullHD 1920x1080, VGA, DVI, USB, Pivot, Flicker-free, repro 2x 1W, VESA 100x100mm
Kód:  WT130b0w Produktové číslo:  9H.LE3LA.TBE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" BenQ BL2420Z

Otvorte si bránu do sveta najmodernejších zobrazovacích technológií s novým polohovateľným monitorom BenQ BL2420Z. Za bezkonkurenčnú cenu ponúkne pokročilý 8-bitový VA panel s dokonale vierohodným vykresľovaním farieb vrátane čiernej. Ideálne sa hodí na prácu s fotografiami, videom či na profesionálne kancelárske použitie. Celkovo zvyšuje komfort a produktivitu a zároveň znižuje prevádzkové náklady.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitný panel s VA podsvietením
  • Technológia Flicker-free eliminuje blikanie pri všetkých úrovniach jasu
  • Matná povrchová úprava
  • Široké možnosti pripojenia
  • Polohovateľný stojan
  • DisplayPort, DVI a VGA konektory

Uľavte svojim očiam

Antireflexná vrstva kryjúca matricu displeja zaručuje minimálnu odrazivosť svetla a umožňuje tak efektívnu prácu za denného svetla. Ani pri bočnom pohľade na monitor sa nemusíte obávať straty farebnosti obrazu vzhľadom k vysokým pozorovacím uhlom 178°/ 178°. Úsporné LED podsvietenie napomáha zvýšeniu kontrastu obrazu a zároveň znižuje spotrebu celého monitora.

Dokonalé nastavenie sledovacieho uhla

Špeciálny stojan umožňuje veľmi jednoduché a rozsiahle polohovanie monitora. Môžete ho nakláňať, otáčať či meniť jeho výšku. Pomocou VESA 100 × 100 mm držiakov ho jednoducho umiestnite kamkoľvek na stenu a dopraje si tak maximálny komfort. Medzi špeciálne funkcie patrí rozhodne Eco Sensor, ktorý automaticky prepne monitor do úsporného režimu, kedykoľvek sa vzdialite od počítača.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Funkcie
Automatická regulácia jasu Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Automatická regulácia jasu Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat k čemu slouží USB na monitoru? Děkuji za odpověď.

Dobrý deň! Chcel by som vedieť, aký kábel je najlepší na prepojenie tohto monitora s grafickou kartou ASUS STRIX-RX480-O8G-GAMING

Dobrý den, jaká je minimální celková výška monitoru v případě umístění do nejnižší polohy? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k 24" BenQ BL2420Z
Príslušenstvo pre 24" BenQ BL2420Z Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" BenQ BL2420Z.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií