AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

24" BenQ GL2450HM

Zobraziť katalóg
24" BenQ GL2450HM
4,7 30 hodnotení
LCD monitor Full HD 1920x1080, TN, LED, 5ms, 250cd/m2, 1000:1, HDMI, DVI-D, D-SUB(VGA), Low Blue Light, Flicker-Free, VESA, Repro, černý
Kód:  WT131l5m0 Produktové číslo:  9H.L7CLA.RBE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" BenQ GL2450HM

Elegantný multimediálny LCD panel so zabudovanými reproduktormi, bohatými vstupmi obrazového signálu a s uhlopriečkou 24 palcov, na ktorej zobrazuje obľúbené širokouhlé rozlíšenie Full HD, teda 1920 x 1080 bodov. Displej je vďaka svojmu rozlíšeniu, použitému pomeru strán a krátkej dobe odozvy ideálny na sledovanie filmov vrátane filmov na nosičoch Blu-Ray, na hranie hier alebo iné multimediálne činnosti. Obraz na Vás bude dýchať sviežosťou farieb a jemnosťou jednotlivých odtieňov, o čo sa postará mimoriadne vysoký kontrastný pomer 12 000 000: 1. LCD je vybavené funkciou Senseye, s ktorou presne prispôsobíte nastavenia pre momentálne vykonávanú činnosť, čím získate najlepší možný obrazový zážitok. Ideálny výkon podsvietenia zaistí LED technológia prinášajúca jasne viditeľný obraz so znateľnou energetickou úsporou oproti predchádzajúcemu typu CCFL. Obrazový signál privediete do LCD pomocou digitálneho rozhrania DVI alebo HDMI, alebo štandardným D-Sub konektorom.



BenQ Eye-care

Najnovší rad monitorov BenQ Eye-care vám zaistí maximálnu ochranu zraku a zároveň poskytne najpríjemnejší a najpohodlnejší obrazový zážitok. Disponuje pokročilými technológiami Flicker-free a Low Blue Light.



BenQ Flicker-free

Technológia BenQ Flicker-free eliminuje blikanie obrazu pri všetkých úrovniach jasu a účinným spôsobom znižuje únavu očí. Bežné LCD obrazovky s LED podsvietením blikajú rýchlosťou 200x za sekundu. Vaše oči nemusia blikanie vidieť, ale rozhodne ho cítia. Uľavte svojim očiam od blikania prechodom na monitor GL2450HM.



BenQ Low Blue Light

Každý monitor vytvára modré svetlo, ktoré je jednou z hlavných príčin poškodenia zraku, únavy očí, bolestí hlavy a poruchy spánku. Unikátna technológia BenQ Low Blue Light eliminuje škodlivé modré svetelné spektrum farieb vysielané bežnými počítačovými obrazovkami a umožní stráviť čas pred vaším počítačom v zdravších podmienkach.

Parametre a špecifikácia:

Rozstup bodu:
0,276

Kontrast:
Dynamický: 12 000 000: 1
Typický: 1000: 1

Jas:
250 cd/m2

Počet farieb:
16,7 milióna

Farebný gamut:
72 %

Pozorovacie uhly:
Horizontálne: 170°
Vertikálne: 160°

Ostatné:
Senseye 3
Podpora HDCP
VESA 100 x 100 mm
Reproduktory 2x 2 W

Certifikácia:
TCO 5.0

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Trieda energetickej účinnosti
B Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Typická spotreba
42 W Hotovo!
Stand-by spotreba (pohotovostná)
0,3 W Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Spotreba

Trieda energetickej účinnosti
B Hotovo!
Typická spotreba
42 W Hotovo!
Stand-by spotreba (pohotovostná)
0,3 W Hotovo!

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mohu se ptat mám tento monito 4k

Pri zapojeni monitoru je vsetko v poriadku, po par sekundach sa objavi cierny pas na lavej strane. Skusali sme vsetky nastavenia, manualne na monitore aj na notebook - display. Nic nefunguje. Prosim poradte ako odstranit ten pas? Dakujem

kdybyste tu stejne jako u ostatnich monitoru radsi napsali kolik maji hz misto vypisovani spoustu odstavcu o tom jak je to mega moc skvelej monitor

Diskusia a poradňa k 24" BenQ GL2450HM
Príslušenstvo pre 24" BenQ GL2450HM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" BenQ GL2450HM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" BenQ GL2450HM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" BenQ GL2450HM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24" BenQ GL2450HM LED.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií