Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

24" BenQ GW2470H

Zobraziť katalóg
24" BenQ GW2470H
4,7 180 hodnotení
LCD monitor Full HD 1920x1080, VA, LED, 4ms, 250cd/m2, 3000:1, HDMI, DisplayPort, D-SUB(VGA), Flicker-Free, Low Blue Light, VESA, černý
Kód:  WT128o Produktové číslo:  9H.LDMLA.TBE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" BenQ GW2470H

LCD monitor BenQ GW2470H ponúka kvalitný 8-bitový VA panel s rozlíšením 1920 x 1080 pixelov na uhlopriečke 23,8 palca. Vycibrený, pritom jednoduchý a minimalistický dizajn ideálne zapadne na váš pracovný stôl.

Poskytne pozoruhodný a jedinečný obraz s extrémne vysokým prirodzeným kontrastným pomerom 3000 :1, dynamickým kontrastným pomerom 20M :1 a širokými pozorovacími uhlami 178°/178°.

Monitor pripojíte cez konektory D-Sub a 2x HDMI

Špeciálna technológia monitora - BenQ Flicker-free a Low Blue Light ochránia váš zrak, a udržia vašu pozornosť vďaka menšej námahe vašich očí.


Navrhnutý pre maximálnu sofistikovanosť

"Jednoduchosť je najvyššia sofistikovanosť." - Leonardo da Vinci

Rafinovane vyladené detaily monitora BenQ GW2470H z neho robia skvelého spoločníka do vášho domova i kancelárie. Základňa v tvare písmena "T" ponúka štýlový vybrúsený povrch s vlasovým vzorom, doplnená o lesklú ozdobu nadväzuje na motto spoločnosti BenQ "Pretože na tom záleží" ("Because it matters"). Všetko dokresľuje čierny obal monitoru s unikátnym vzorom.


Vypnuté
BenQ Eye-Care

BenQ Eye-care

Najnovší rad monitorov BenQ Eye-care vám poskytne maximálnu ochranu zraku a zároveň poskytne najpríjemnejší a najpohodlnejší obrazový zážitok.
Disponuje pokročilými technológiami Flicker-free a Low Blue Light.

BenQ Flicker-free

Technológia BenQ Flicker-free eliminuje blikanie obrazu pri všetkých úrovniach jasu a účinným spôsobom znižuje únavu očí. Bežné LCD obrazovky s LED podsvietením blikajú rýchlosťou 200x za sekundu. Vaše oči nemusia blikanie vidieť, ale rozhodne ho cítia.
Uľavte svojim očiam od blikania prechodom na monitor GW2470H

Vypnuté
BenQ Flicker-free

BenQ Low Blue Light

Každý monitor vytvára modré svetlo, ktoré je jednou z hlavných príčin poškodenia zraku, únavy očí, bolestí hlavy a porúch spánku. Unikátna technológia BenQ Low Blue Light eliminuje škodlivé modré svetelné spektrum farieb vysielané bežnými počítačovými obrazovkami a umožnia stráviť čas pred vaším počítačom v zdravších podmienkach.


Úžasná hĺbka farieb

Extrémne vysoký prirodzený kontrast 3000 : 1 tj. trojnásobok kontrastu bežných panelov, poskytuje pri tmavých a zložitých snímkach úžasnú hĺbku farieb a rozlíšenie s najvyššou jemnosťou a čistotou. Pri vysokom prirodzenom kontrastnom pomere môžete očakávať nekonečný dynamický kontrastný pomer, ktorý mnohokrát prekoná vaše očakávania.

Kvalitné 8-bitové farby

8-bitový VA panel poskytuje plynulejšie a stabilnejšie farebné prechody súčasným vykresľovaním 16,7 milióna farebných odtieňov.

Široké pozorovacie uhly 178°/178°

VA panel monitora BenQ GW2470H poskytuje široké pozorovacie 178°/178° uhly pri pohľade zľava, sprava, zhora a zdola.


Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Typická spotreba
23 W Hotovo!
Stand-by spotreba (pohotovostná)
0,5 W Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Spotreba

Typická spotreba
23 W Hotovo!
Stand-by spotreba (pohotovostná)
0,5 W Hotovo!

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

DOBRÝ DEN PŘIPOJÍM TUTO OBRAZOVKU K TOMUTO PC?Alza GameBox Neo GTX1050+MUSÍM K TOMU DOKOUPIT NĚJAKÝ KABEL?MOC DÍKY

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli půjde tento monitor zapojit do grafické karty invidia gt570? Předem děkuji za odpověď

to monitor výstup na Jack nebo jak se dá udělat zvuk s PS4

Je tento monitor dobrý na novější hry (BF1, GTA V, Watch Dogs 2)? Nepotřebuji 4K, spíše jestli má hezké barvy atd...

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, zda připojím tuto obrazovku k počítači Lenovo IdeaCentre 300-20ISH. Děkuji.

podporuje tento monitor HDR

Je displej lesklý, či matný? Díky

Dobrý den, Chcel by som sa opýtať akú má tento monitor uhlopriečku

Půjde zapojit tento monitor do ps4??

Dobry den chcel som sa opytat ked zapojim tento monitor do pocitaca chcel som vediet ci tam budem mat vsetko ako predtym alebo musim odznova si to nainstalovat ma to na to vplyv

123...
Diskusia a poradňa k 24" BenQ GW2470H
Príslušenstvo pre 24" BenQ GW2470H Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" BenQ GW2470H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" BenQ GW2470H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" BenQ GW2470H. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24" BenQ GW2470H.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií