Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Rapture

24 "Lenovo ThinkVision T2454p čierny

Zobraziť katalóg
24 "Lenovo ThinkVision T2454p čierny
LCD monitor IPS panel, 1000: 1, 300cd / m2, 7ms, 1920x1200, HDMI, DisplayPort, USB, pivot, TCO 6.0
Kód:  WM232e6h Produktové číslo:  60C9MAT1EU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24 "Lenovo ThinkVision T2454p čierny Predaj skončil

24 "Lenovo ThinkVision T2454p čierny

Kvalitný monitor s elegantným dizajnom sa bude náramne vynímať na vašom stole. Stane sa skvelým nástrojom pre profesionálov, ale aj bežných používateľov. Vďaka veľkej uhlopriečke 24 "poskytne dostatok priestoru pre efektívnu prácu s viacerými oknami naraz. Moderný IPS panel s LED podsvietením má jemné rozlíšenie 1920 x 1200 pixelov a zobrazuje presné farby s vysokým kontrastom. Navyše si užijete pohľad na obrazovku zo všetkých strán s pozorovacími uhlami až 178 ° vertikálne aj horizontálne.

Kľúčové vlastnosti

  • Jemné rozlíšenie 1920 x 1200 s pomerom strán 16:10
  • Moderné zobrazovacie technológie IPS
  • Nastaviteľný stojan s funkciou pivot
  • Bohatá konektorová výbava
  • Nízka spotreba energie

Prispôsobte si ho podľa svojho

Vydarený stojan možno nastaviť podľa vášho želania. Náklon samotného monitora možno vykonať o 5 ° dopredu ao 30 ° dozadu. Samozrejmosťou je vertikálny posun as technológiou pivot možno dokonca celý monitor otočiť o 90 °. Na prednej strane nájdete tlačidlá pre konfiguráciu jasu, kontrastu a ďalšie.

Bohatá konektorová výbava

Monitor je možné pripojiť k počítaču portom HDMI 1.4 alebo moderným DisplayPortom. Nechýbajú ani klasické VGA (D-Sub) a poteší aj prítomnosť štyroch ľahko prístupných USB 3.0 konektorov.

Chránia životné prostredie

Monitor je ideálnym doplnkom k akémukoľvek počítaču. Či už ho použijete ako hlavné zobrazovacie zariadenie alebo druhý monitor k notebooku, nikdy vás nesklame. Kvalitu monitora navyšuje ohľaduplnosť k životnému prostrediu s radom certifikáciou. Medzi ne patrí Energy Star 6.0, TCO Display 6.0, TCO Display Edge 2.0, EPEAT Gold a mnoho ďalších. Výsledkom je nízka spotreba energie s minimálnym dopadom na životné prostredie.

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 24 "Lenovo ThinkVision T2454p čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" Lenovo ThinkVision T2454p černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24 "Lenovo T2454p schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24 "Lenovo T2454p schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24 "Lenovo ThinkVision T2454p fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií