Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

24" LG 24MT46D

Zobraziť katalóg
24" LG 24MT46D
5 7 hodnotení
LCD monitor IPS, 250cd /m2, 5ms, FullHD 1920x1080, DVB-T / C, HDMI, D-Sub, USB, repro 2x 5W, energ. trieda A
Kód:  WK060a1c12 Produktové číslo:  24MT46D-PZ.AEK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" LG 24MT46D

Kúpte si veľmi zaujímavý multimediálny monitor, ktorý vďaka dvom vstavaným televíznym tunerom poslúži aj na sledovanie mnohých televíznych staníc. Hlavnou výhodou tohto modelu je obrazovka s Full HD rozlíšením zobrazujúcim všetko v úplne ostrých detailoch. To podčiarkuje precízny dizajn, ktorý sa bude vynímať, či už postavíte monitor na stôl alebo ho zavesíte na stenu.

Veľa zdrojov na výber

Podľa pripojeného typu antény si len vyberiete, či chcete naladiť programy prijímané z digitálneho pozemného (DVB-T) alebo káblového vysielania (DVB-C). Na pripojenie počítača a ďalších zdrojov s vysokým rozlíšením obsahuje panel digitálne HDMI rozhranie, ktoré dopĺňa analógové VGA a SCART. Nechýba ani pokročilý komponentný vstup.

Vie toho naozaj veľa

Vďaka USB portu budete navyše môcť prehrávať hudobné súbory a fotografie bez zapnutého počítača. Na počúvanie sa skvele hodí dvojica integrovaných reproduktorov s veľmi pekným zvukovým prednesom. Iste oceníte aj nízku spotrebu elektrickej energie a podarené diaľkové ovládanie na jednoduché prepínanie programov. Veľmi praktickou funkcionalitou monitoru je funkcia PIP (obraz v obraze). Kúpou televízneho monitora LG 24MT46D získate vlastne 2 zariadenia v jednom so širokou škálou využitia od počítačových aktivít ako je práca s fotografiami, videom, multimédiami či hranie hier až po sledovanie TV seriálov alebo športových prenosov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám zájem o tento monitor LG 24MT46D, v titulku uvádíte, že se jedná o televizní monitor s technologií IPS, v popisu ale uvádíte, že jde o TN technologii, takže si to odporuje, co je tedy správně? Předem děkuji za odpověď Martin Bohun

Diskusia a poradňa k 24" LG 24MT46D
Príslušenstvo pre 24" LG 24MT46D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" LG 24MT46D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" LG 24MT46D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" LG 24MT46D. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24" LG 24MT46D.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií