Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

24" NEC MultiSync E245WMi čierny

Zobraziť katalóg
24" NEC MultiSync E245WMi čierny
LCD monitor LED, PLS, 1000:1, 250cd / m2, 6ms, Full HD 1920x1200, DVI, mini D-Sub, DisplayPort, Pivot, repro 2W, TCO 6.0
Kód:  WN300b5 Produktové číslo:  60004113

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" NEC MultiSync E245WMi čierny

Ak hľadáte monitor, od ktorého môžete očakávať len tie najlepšie vlastnosti, tak potom ste ho našli! Monitor NEC MultiSync E245WMi je totiž Ferrari medzi monitormi a to nielen vďaka 24-palcovej uhlopriečke, ale tiež vďaka vstavanej Low Blue Light Plus a flicker-free technológii. Ponúka však aj ergonomické funkcie, ktoré určite ocenia pri dlhšej práci profesionálny grafici, web dizajnéri a fotografi alebo dokonca zamestnanci v oblasti letectva a dopravy. Medzi tieto funkcie patrí napríklad výšková nastaviteľnosť, náklon a otočenie alebo vertikálna aj horizontálna orientácia monitora.


Kľúčové vlastnosti

  • Profesionálny monitor s vynikajúcou kvalitou obrazu
  • Integrovaná technológia Low Blue Light Plus, ktorá zaistí lepšiu ochranu pre oči
  • Ideálny pre efektívne zobrazenie väčšieho množstva informácií, vďaka pomeru strán 16 : 10
  • Široké pozorovacie uhly - je dobre vidieť zo všetkých strán
  • Integrované reproduktory

Ideálny pre dlhodobú prácu

Už žiadne pálenie očí z nepretržitého pozerania do monitora. Tomu je raz a navždy koniec, vďaka integrovanej technologii Low Blue Light Plus. Táto technológia zaistí lepšiu ochranu očí, zväčší flexibilitu a ergonomický komfort pri používaní. Súčasne technológia flicker-free eliminuje blikanie, čím chráni oči užívateľov pred nebezpečnými dôsledkami, ako je šedý zákal. To zaiste ocenia všetci užívatelia, ktorí pracujú s monitorom deň, čo deň. 

Spĺňa všetko, čo očakávate

Monitor disponuje LED podsvietením displeja, čo prispieva k zníženiu spotreby energie alebo technológiou panelu Plane Line Switching (PLS). Tá zaručuje užívateľovi maximálny zážitok z obrazu a správne zobrazenie farebného odtieňa. Monitor je možné tiež otočiť či nakloniť, ako vertikálne tak aj horizontálne. Nesmie chýbať ani možnosť výškovej nastaviteľnosti. Ovládanie a nastavenie displeja je potom riešené pomocou integrovaných dotykových OSD prvkov. 

 

Parametre a špecifikácia

Trieda energetickej účinnosti
A+ Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Typická spotreba
21 W Hotovo!
Stand-by spotreba (pohotovostná)
0,26 W Hotovo!
Maximálna spotreba
24 W Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Spotreba

Trieda energetickej účinnosti
A+ Hotovo!
Typická spotreba
21 W Hotovo!
Stand-by spotreba (pohotovostná)
0,26 W Hotovo!
Maximálna spotreba
24 W Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, je tento monitor vhodný aj na neprofesionálne hranie hier? Ak by sa mal človek rozhodnúť medzi EIZO a NEC, ktorého výrobcu by ste odporučili?

v technickych parametroch nie je uvedene, ci ma display antireflexnu upravu, resp. ci je leskly alebo matny

Je tento monitor matný, nebo lesklý?

Diskusia a poradňa k 24" NEC MultiSync E245WMi čierny
Príslušenstvo pre 24" NEC MultiSync E245WMi čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" NEC MultiSync E245WMi černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LCD 24" NEC MultiSync E245WMi schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LCD 24" NEC MultiSync E245WMi schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24" NEC MultiSync E245WMi fekete.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií