AlzaBoxy Q1 PET

24" Philips 242B7QPTEB

Zobraziť katalóg
24" Philips 242B7QPTEB
5 2 hodnotení
LCD monitor WQHD 2560 × 1440, IPS, LED, 5ms, 60Hz, 250cd / m2, 1000: 1, 4x USB, HDMI, 2x DisplayPort, D-SUB (VGA), Pivot, VESA, Repro 2W, čierny
Kód:  WC118a94g Produktové číslo:  242B7QPTEB/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" Philips 242B7QPTEB

LED monitor Philips zaujme futuristickým dizajnom, modernou zobrazovacou technológiou IPS a extra vysokým rozlíšením QHD, takže je pracovná plocha priestranná a obraz mimoriadne ostrý. Vynikajúca reprodukcia farieb v kombinácii s takou hustotou bodov vám dovolí vychutnať si prekrásny obraz v každej situácii. Výhodou je tiež ekologickosť produktu z hľadiska využitých surovín (vrátane recyklovaných) a jeho nízka energetická náročnosť.

Kľúčové vlastnosti

  • LED monitor s extra jemným QHD rozlíšením (2560 × 1440 px)
  • Ostrý obraz s jemne stupňovanými farbami (20 000 000:1)
  • PowerSensor zníži jas v prípade, že užívateľ odíde od stola
  • Menšia únava očí vďaka technológii Flicker-free pre zníženie blikania
  • Automatická optimalizácia obrazu podľa obsahu (SmartImage)
  • DisplayPort výstup pre reťazenie displejov (daisy-chain)
  • Rozhranie USB 3.0 pre rýchle prenášanie dát a nabíjanie
  • Dva kvalitné stereofónne reproduktory

Ekologický aj ekonomický PowerSensor

Aj napriek obrazovým kvalitám má monitor pri prevádzke veľmi nízku spotrebu. PowerSensor detekuje prítomnosť používateľa. V prípade, že pri monitore nikto nie je, automaticky zníži jas. Takto ušetrí až 80 % nákladov. Vďaka tomu je možné monitor považovať za dobrú investíciu. Kúpna cena sa časom vráti na účte za elektrickú energiu. Dokonca spĺňa podmienky certifikácie Energy Star 7.0 a EPEAT Gold za minimálny dopad na životné prostredie. Je teda ekologicky absolútne šetrný a bez ortuti.

Prispôsobivý

S podporou funkcie pivot (otočenie na výšku) je možné monitor použiť aj na výšku na listovanie dlhými dokumentmi. Stojan tiež umožňuje nastaviť výšku monitora v širokom rozsahu 150 mm a upraviť si natočenie podľa vašich predstáv. Vďaka pokročilej základni SmartErgoBase ho možno znížiť takmer na úroveň stola, aby sa dosiahol pohodlný uhol na sledovanie, aj keď sa používa vedľa notebooku. Predvoľby SmartImage optimalizujú nastavenie obrazu podľa obsahu na obrazovke. K dispozícii sú režimy Kancelária, Fotografie, Filmy, Hry či Ekonomický, ktoré dynamicky optimalizujú kontrast, sýtosť farieb a ostrosť.

Parametre a špecifikácia

Typ panela
IPS Hotovo!
Výbava
Senzor prítomnosti Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
IPS Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Výbava
Senzor prítomnosti Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 24" Philips 242B7QPTEB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" Philips 242B7QPTEB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" Philips 242B7QPTEB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" Philips 242B7QPTEB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24 "Philips 242B7QPTEB.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií