AP+ nový vizuál Rapture

24" Philips 247E6QDAD

Zobraziť katalóg
24" Philips 247E6QDAD
4,5 22 hodnotení
LCD monitor Full HD 1920 × 1080, IPS, LED, 5ms, 60Hz, 250cd / m2, 1000: 1, HDMI, DVI-D, D-SUB (VGA), Repro, tmavo červený
Kód:  WC213g Produktové číslo:  247E6QDAD/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" Philips 247E6QDAD

Moderný Full HD LED monitor s elegantným dizajnom a 24" uhlopriečkou prinesie krásny a prirodzený obraz do každého domova i kancelárie. Displej využíva pokročilú technológiu IPS-ADS, vďaka ktorej môžete obraz sledovať z veľmi ostrých uhlov. Neuveriteľne živé farby a obraz ostrý ako britva oceníte nielen pri surfovaní na internete, spracovaní fotografií a sledovaní filmov. Monitor je možné vďaka skvelým zobrazovacím vlastnostiam nasadiť aj v profesionálnej sfére, kde sa vyžadujú precízne farby a konzistentný jas.

Mobilné rozhranie MHL

MHL predstavuje mobilné rozhranie pre audio či video, kedy si k monitoru pripojíte svoj múdry telefón podporujúci túto technológiu a svoje videá a fotky z dovolenky či hranie mobilných hier si budete môcť užívať na veľkej obrazovke. Bonusom potom je nabíjanie cez kábel MHL.

Technológia vylepšenia obrazu

Monitor disponuje funkciou SmartControl Lite s grafickým rozhraním založeným na 3D ikonách. Tie potom pomocou myši umožňujú doladenie väčšiny parametrov monitora vrátane farby, jasu a ďalších. Funkcia Smart Contrast slúži pre luxusne vysoký dynamický kontrastný pomer 20 000 000:1, ktorý poskytne detailné rozdiely farieb a ich prirodzený vzhľad v obraze.

Šetrný k prírode aj k vašej peňaženke

Veľmi slušná je spotreba 16,2 W, prevádzku monitora nebudete nijako finančne pociťovať. Dokonca spĺňa náročné podmienky nového štandardu Energy Star 6.0 a EPEAT Silver za najnižší dopad na životné prostredie. Je teda ekologicky absolútne šetrný a úplne bez ortuti. K pripojeniu na počítač je možné použiť digitálne porty HDMI, DVI-D alebo analógové rozhranie VGA.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosím o informaci, zda není k dispozici obrázek monitoru v nabízené tmavě červené barvě, případně zda není monitor k dispozici i ve standardní černé barvě. Děkuji.

Dobrý den, jaký zobrazovací kabel obsahuje tento monitor při koupi? Děkuji

Umí monitor přehrát zvuk přímo z HDMI, bez zapojeného audio vstupu? (některé monitory, které mají zvlášť audio vstup to neumějí)

Dobrý den, jde tento monitor dát na zeď?

Diskusia a poradňa k 24" Philips 247E6QDAD
Príslušenstvo pre 24" Philips 247E6QDAD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" Philips 247E6QDAD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" Philips 247E6QDAD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" Philips 247E6QDAD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24" Philips 247E6QDAD.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií