Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

24" Samsung S24D300H

Zobraziť katalóg
24" Samsung S24D300H
4,7 466 hodnotení
LCD monitor Full HD 1920x1080, 1000:1, 250cd/m2, 2ms, HDMI, VGA, herný režim, Flicker Free, Eco Saving, Magic Upscale, možnosť naklopenia
Kód:  WH603a Produktové číslo:  LS24D300HS/EN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" Samsung S24D300H

Štýlový monitor Samsung S24D300H v elegantnej čiernej farbe je vybavený Full HD rozlíšením na 24 palcoch. Úchvatné detaily prehĺbia váš zážitok z hrania hier alebo sledovania vašich obľúbených filmov v maximálnej kvalite. Použité ladné tvary a čisté línie zbytočne nerozptyľujú oči ani pri dlhom používaní. Pripojenie vstupného signálu vykonáte štandardným D-Sub konektorom či digitálnym HDMI.

Nová úroveň jasu

Vyskúšajte úžasné farby, jas a kvalitu obrazu vďaka najnovšej verzii Mega Dynamic Contrast Ratio. Zmena kontrastu v závislosti od každej scény zaručí najtemnejšiu čiernu a absolútne čistú bielu. Farby budú skrátka vždy lahodiť oku.

Obraz ako víno

Ku každodenným činnostiam patrí aj sledovanie monitora z rôznych uhlov. Špeciálna technológia Magic Angle sa pri sledovaní postará o bezchybný a ničím nerušený obraz. Vďaka riadeniu uhla pohľadu s piatimi režimami si na monitore Samsung vždy vychutnáte maximálny vizuálny zážitok s úžasnou ostrosťou obrazu bez ohľadu na to, z akého uhla sa pozeráte.

Ekologická prevádzka

Monitor Samsung disponuje množstvom inteligentných funkcií, ktoré zamedzia zbytočnému plytvaniu energiou, čím šetria životné prostredie aj vašu peňaženku. Vďaka možnosti výberu z troch režimov úspory energie (50 %, 25 % a vypnutie úspory energie) môžete používanie monitora dokonale prispôsobiť svojim vlastným potrebám.

Parametre a špecifikácia

Trieda energetickej účinnosti
A+ Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Typická spotreba
16 W Hotovo!
Stand-by spotreba (pohotovostná)
0,3 W Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Spotreba

Trieda energetickej účinnosti
A+ Hotovo!
Typická spotreba
16 W Hotovo!
Stand-by spotreba (pohotovostná)
0,3 W Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, jake rozmery ma zastrcka monitoru Samsung S24H300D a da se nekde koupit a za kolik?dekuji

Dobrý den, prosím potřebuji k tomuto monitou nový zdroj, ztratis se nám při stěhování. Poradíte. Nejlépe skladem. Potřebuji k práci a sama se v tom nevyznám. Děkuji

Dobrý večer, dal by sa zakúpiť záložný adaptér? Mám kúpený tento monitor, ale toto mi odišlo. Ďakujem

dobrý den, je možné zakoupit nový napájecí kabel k monitoru?

Dobrý den, mám takový problém s naklopenim, když ti zkusím lehce tak se nic neděje a man strach za monitor hodně tahat. Existuje nějaký jednodušší způsob v návodu jsem nic nenašel . Diky

Dobrý den, mám grafickou kartu Nvidia Geforce 560, který má pouze VGA výstupy. Lze tento monitor nějak připojit pomocí redukce ke grafice, aby zůstal HD obraz v nejvyšším rozlišení? Připadně narhněte řešení. Díky

rozliseni?

Je tento monitor dotikový?

Dobrý den. Jsou k monitoru i kabely (hdmi, dvi) ? Děkuji.

Dobrý den, zakoupili jsme si tento monitor a potřebovali bychom jen propojit s apple macbookem. Jaké kabely k tomu jsou potřeba? Děkuji

123
Diskusia a poradňa k 24" Samsung S24D300H
Príslušenstvo pre 24" Samsung S24D300H Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" Samsung S24D300H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" Samsung S24D300H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" Samsung S24D300H. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24 "Samsung S24D300H.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií