Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

24" Samsung S24E390

Zobraziť katalóg
24" Samsung S24E390
4,9 22 hodnotení
LCD monitor PLS LED, 1000 : 1, 250 cd/m2, 4 ms, 1920 x 1080, HDMI
Kód:  WH603c2 Produktové číslo:  LS24E390HL/EN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" Samsung S24E390

vypnuté
Dokonale ostrý obraz

Dokonale ostrý obraz

Funkcia Magic Upscale efektívne zlepšuje rozlíšenie menej kvalitného obrazu, takže si môžete vychutnať vždy ostré detaily bez ohľadu na originálny zdroj.

vypnuté
Rychlá doba odezvy

Rýchla doba odozvy

Vďaka rýchlej dobe odozvy 4 ms môžete sledovať aj tie najrýchlejšie pohyby v akčných scénach čisto a plynulo bez rozmazania.

vypnuté
Čistý a moderní vzhled

Čistý a moderný vzhľad

Nový polopriesvitný dizajn s inovatívnou technológiou Touch of Color robí z monitora elegantný a moderný doplnok vašej domácnosti či pracovne. Mimoriadne tenké rámčeky na všetkých štyroch stranách poskytujú čistý, moderný vzhľad a prirodzene zamerajú váš pohľad na obrazovku.


Široký uhol pohľadu

178° stupňový široký uhol pohľadu v horizontálnej i vertikálnej rovine umožní optimálne a pohodlné sledovanie obrazovky z ľubovoľného uhla.


Šetrí vaše oči

Režim Eye Saver inteligentne znižuje vyžarovanie modrého svetla, čím je eleminovaná únava očí. Technológia Flicker Free znižuje blikanie obrazovky, a poskytuje pohodlnejší zážitok zo sledovania.


Úspora energie

Technológia úspory energie znižuje jas obrazovky a zvyšuje tak energetickú účinnosť. Funkciu je možné nastaviť manuálne, alebo zvoliť automatický režim a znížiť spotrebu energie až o 50 %.


Kľúčové vlastnosti

  • Uhlopriečka 24"
  • Full HD rozlíšenie
  • Doba odozvy 4 ms
  • Úspora energie
  • HDMI konektor

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Typická spotreba
25 W Hotovo!
Stand-by spotreba (pohotovostná)
0,3 W Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Spotreba

Typická spotreba
25 W Hotovo!
Stand-by spotreba (pohotovostná)
0,3 W Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 24" Samsung S24E390 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" Samsung S24E390. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" Samsung S24E390. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" Samsung S24E390. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24 "Samsung S24E390.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií