Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

24" Samsung T24C350EW

Zobraziť katalóg
24" Samsung T24C350EW
4,5 17 hodnotení
LCD monitor TN LED, 1000:1, 2ms, 1920x1080, tuner DVB-T/C, 2x HDMI, MHL, USB, Scart, CI, 2x repro 5W, diaľkový ovládač
Kód:  WH521k7c Produktové číslo:  LT24C350EW/EN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" Samsung T24C350EW

Full HD televízny monitor využívajúci moderné LED podsvietenie, ktorý oproti klasickým monitorom ponúka duálny televízny tuner na pozemné DVB-T a káblové DVB-C vysielanie. Ozvučenie zaisťuje veľmi dobrý integrovaný systém štandardu DTS Premium Sound s výkonom 2x 5 W. Pestré rozhranie video vstupov dopĺňa aj moderné technológia v podaní ConnectShare.

LED technológia podsvietenia sa postará o výborný obraz s úplne novou úrovňou farieb, ako ste to boli zvyknutí pri klasických LCD monitorov. Megadynamický kontrast zaisťuje, že čierna je absolútne tmavá, biela dokonale čistá a farby maximálne jasné. Okamžite si všimnete krištáľovo čistého obrazu a jeho neuveriteľnú intenzitu.

Sledujte filmy


S funkciou ConnectShare stačí jednoducho pripojiť pamäťové zariadenie USB a môžete okamžite začať prehrávať filmy, fotografie alebo hudbu. Na televízore teraz môžete sledovať multimediálny obsah, bez toho aby ste museli mať zapnutý počítač. Pri večernom sledovaní filmu z externého disku vás už nebude obťažovať hluk z bežiaceho stolného počítača a zároveň ušetríte za energiu. Prostredníctvom MHL zase zažijete prepychovú zábavu pri sledovaní obsahu z mobilného telefónu.

Rozšírte svoje zážitky


Ako ďalšie vstupné zariadenie vám poslúži dvojica moderných digitálnych rozhraní HDMI. S ich pomocou si vychutnáte hry z najnovších herných konzol aj filmy z vášho Blu-ray prehrávača. Naplno možno tiež využívať technológiu obrazu v obraze (PIP). Obsah z televízora je možné umiestniť do ľubovoľného rohu obrazovky a na zvyšku plochy si môžete naďalej užívať zábavu na internete alebo prácu s dokumentmi. Elegantné riešenie, ktoré si rýchlo obľúbite.


Parametre a špecifikácie:

Vlastnosti obrazovky:
Jas: 250 cd/m2
Staticky kontrast: 1000:1
Pozorovacie uhly: 170°/160° (horizontálne/vertikálne)

Rozhranie:
1x D-sub
2x HDMI
1x RF vstup
1x USB
1x komponentný vstup (Y/Pb/Pr)
1x AV kompozitný vstup
1x CI slot
1x SCART
1x zvukový vstup
1x konektor na slúchadlá

Ozvučenie:
Vstavané reproduktory
2x 5 W
Dolby Digital Plus
Dolby Digital Pulse
DTS Premium Sound
DTS Studio Sound

Príjem TV signálu:
Vstavaný DVB-T/C tuner

Špeciálne funkcie:
ConnectShare (USB 2.0)
MHL
EPG
AllShare
Teletext
Podpora titulkov
Obraz v obraze

Podstavec:
S možnosťou naklopenia (0° - 20°)

VESA:
75 x 75 mm

Dodávané príslušenstvo:
Užívateľský manuál
CD s príručkami
Diaľkový ovládač + batérie
Napájací kábel
D-sub kábel

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Hci se zeptat je nekde mozne dokoupit napajeci kabel nebo jestli je i jiny zpusob napajeni ?

Diskusia a poradňa k 24" Samsung T24C350EW
Príslušenstvo pre 24" Samsung T24C350EW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" Samsung T24C350EW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" Samsung T24C350EW. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" Samsung T24C350EW. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24" Samsung T24C350EW.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií