PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

24" ViewSonic VP2468 čierno-strieborný

Zobraziť katalóg
24" ViewSonic VP2468 čierno-strieborný
5 1 hodnotení
LCD monitor Full HD 1920x1080, IPS, LED, 5ms, 250cd/m2, 1000:1, 2x HDMI, 5x USB, 2x DisplayPort, mini DisplayPort, Pivot, VESA, černý
Kód:  WV253b Produktové číslo:  VP2468 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" ViewSonic VP2468 čierno-strieborný Predaj skončil

24" ViewSonic VP2468 čierno-strieborný

Špičkový obraz v každom detaile

Profesionálny 24" monitor Viewsonic VP2468 ponúka optimalizované farby a kontrast pre grafický dizajn, strih videa a úpravu fotografií. Detailné Full HD rozlíšenie spoločne so špičkovým panelom SuperClear IPS zaistí vynikajúci farebný výkon a ostrý obraz v každom detaile.


Kľúčové vlastnosti monitora ViewSonic VP2468

  • Rozlíšenie Full HD (1 920 × 1 080 px)
  • Elegantný tenký rámik
  • 14-bitové spracovanie 3D LUT
  • Odozva 5 ms GTG
  • Potlačenie modrého svetla
  • Možnosť kalibrácie
  • HDMI, DisplayPort, mini DisplayPort, 5× USB
  • Polohovateľný podstavec (výškovo nastaviteľný, pivot, otáčanie, náklon)

Vysoká presnosť farieb

Pre zaistenie presných a jednotných farieb je každý z monitorov ViewSonic v továrni individuálne kalibrovaný, aby dosahoval úžasnú presnosť farieb Delta E < 2. Navyše tento monitor disponuje 14-bitovým spracovaním 3D LUT, vďaka čomu vytvára hladkú paletu so 4,39 biliónmi farebných odtieňov.


Excelentná jednotnosť farieb

Pri spracovaní grafiky a úprave fotografií je veľmi dôležitá jednotnosť a presnosť farieb na obrazovke. Na menej presnom monitore dochádza pri reprodukcii k farebným posunom a následným chybným úpravám. Monitor Viewsonic VP2468   má integrovanú funkciu jednoty farby, ktorá zaisťuje konzistentné farby a jas na celej obrazovke od kraja ku kraju.


Ergonomický dizajn

Monitory ViewSonic disponujú pokročilými ergonomickými vlastnosťami, ktoré sú navrhnuté tak, aby poskytovali väčší rozsah nastavenia pre zvýšenie produktivity a pohodlia. Používatelia môžu znížiť únavu očí a fyzickú únavu pomocou nastavenia otočného, ????sklopného a výškovo nastaviteľného displeja.


Ultra tenký rámik

Displej je ohraničený ultra tenkým rámčekom, vďaka ktorému môžete používať viac monitorov vedľa seba s minimálnym odstupom. Navyše vďaka tenkému dizajnu monitor pôsobí elegantným a minimalistickým dojmom a na vašom pracovnom stole nezaberie príliš miesta.


Široké možnosti konektivity

Pre maximálnu flexibilitu je možné monitor prepojiť s rôznymi multimediálnymi zariadeniami. Na zadnej strane panelu nájdete DisplayPort, Mini DisplayPort, HDMI a päť vysokorýchlostných portov USB. DisplayPort navyše poskytuje viacvrstvovú technológiu, ktorá vám umožní ľahko prepojiť viac monitorov pri použití jediného kábla.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Farba
Čierna, Strieborná Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Strieborná Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaké kabely jsou součástí balení? Děkuji.

Dobrý den, je tento monitor Flicker-Free? Rozhoduji se mezi tímto a BENQ BL2411PT (zpracování fotek na amatérské úrovni). děkuji A.S.

Diskusia a poradňa k 24" ViewSonic VP2468 čierno-strieborný
Príslušenstvo pre 24" ViewSonic VP2468 čierno-strieborný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" ViewSonic VP2468 černo-stříbrný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24 Zoll ViewSonic VP2468 schwarz/silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24 Zoll ViewSonic VP2468 schwarz/silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24" ViewSonic VP2468 fekete-ezüst.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií