AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

24" Zowie by BenQ RL2455T

Zobraziť katalóg
24" Zowie by BenQ RL2455T
5 1 hodnotení
LCD monitor Full HD 1920x1080, TN, LED, 5ms, 250cd/m2, 1000:1, 2x HDMI, DVI-D, D-SUB(VGA), Pivot, Flicker-Free, Repro, VESA, šedý
Kód:  WTZ011d1 Produktové číslo:  9H.LGRLB.QBE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" Zowie by BenQ RL2455T

ZOWIE by BenQ RL2455T je 24 palcový Full HD monitor s ultra nízkou odozvou a 75 Hz obnovovacou frekvenciou pre výnimočné zážitky pri hraní. Vo svete je veľmi využívaný na profesionálnych eSport turnajoch. Ponúka špeciálne funkcie na vylepšenie obrazu. Black Equalizer upravuje kontrast tmavých a svetlých miest a nechýba tradičná BenQ technológia Flicker-free a Low Blue Light pre ochranu zraku hráčov, zníženie ich únavy a maximalizujúcu pozornosť. Komfort dopĺňa stojan s nastaviteľnou výškou a so zmenou orientácie displeja vertikálne.


Herné režimy pre vylepšené herné zážitky

Každá hra vyžaduje svoju vlastnú optimalizáciu. Každý monitor ZOWIE by BenQ RL2455T je vybavený množstvom nastavení, ako sú napríklad režimy FPS a FTG, medzi ktorými môžete prepínať dotykom tlačidla rýchlej voľby.

Black Equalizer – Objavte skrytých nepriateľov

Už nikdy sa nestaňte obeťou zbabelého Campera v temnom zákutí. Technológia Black Equalizer monitora ZOWIE by BenQ RL2455T zvyšuje viditeľnosť v tmavých scénach, bez toho aby došlo k nadmernému presvetleniu jasných oblastí.

Dizajn monitora minimalizuje vizuálne rušenie

Koncentrácia je u profesionálnych e-Sport, ale aj u bežných hráčov kľúčovým faktorom. Rámček monitoru ZOWIE by BenQ RL2455T je špeciálne navrhnutý na redukciu odrazov svetla od obrazovky, aby ste sa mohli maximálne sústrediť na hru.

Flicker-free = pohodlie pre dlhé hranie hier

Teraz môžete dlhé hodiny trénovať, aby ste sa stali najlepšími hráčmi. Technológia BenQ Flicker-free eliminuje blikanie obrazu pri všetkých úrovniach jasu. Monitor ZOWIE by BenQ RL2455T tak účinným spôsobom znižuje únavu očí. Bežné LCD obrazovky s LED podsvietením blikajú rýchlosťou 200× za sekundu. Vaše oči nemusia blikanie vidieť, ale rozhodne ho cítia.

BenQ Low Blue Light

Low Blue Light

Každý monitor vytvára modré svetlo, ktoré je jednou z hlavných príčin poškodenia zraku, únavy očí, bolesti hlavy a poruchy spánku. Unikátna technológia BenQ Low Blue Light monitora ZOWIE by BenQ RL2455T eliminuje škodlivé modré svetelné spektrum farieb vysielané bežnými počítačovými obrazovkami a umožní stráviť čas pri monitore vo zdravších podmienkach. Využite 4 prednastavené typy v závislosti na danej činnosti.


Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chci se zeptat na kolik fps by to rozjelo hry např. gta V Cs.GO lolko dota 2 na nejvyší detaily tento pc https://www.alza.cz/Order1.htm?list=1#sel=40619171 ?

Dobry den mam dotaz jestli na tomto monitoru jdou hrát hry ?

Diskusia a poradňa k 24" Zowie by BenQ RL2455T
Príslušenstvo pre 24" Zowie by BenQ RL2455T Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" Zowie by BenQ RL2455T. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" Zowie by BenQ RL2455T. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" Zowie by BenQ RL2455T. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24" Zowie by BenQ RL2455T.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií