Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

27" Acer G276HLJbidx Gaming

Zobraziť katalóg
27" Acer G276HLJbidx Gaming
4,7 6 hodnotení
LCD monitor – FHD (1920×1080) LED panel, TN, 1ms, 100M:1, 250 cd/m2, VGA, DVI, HDMI, EcoDisplay, VESA
Kód:  WO092q6 Produktové číslo:  UM.HG6EE.J01

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" Acer G276HLJbidx Gaming

Acer G27HLJ

Acer G27HLJ, cenovo dostupný veľký monitor

Vstúpte do novej úrovne zábavy s herným monitorom Acer G276HLJ. Na jeho 27" paneli s Full HD rozlíšením okúsite úplne nové zážitky. Rad monitorov Acer G ponúka všetko, čo potrebujete: nízku dobu odozvy iba 1 ms pre krásne plynulý obraz, elegantný dizajn i dostatok konektorov pre pripojenie výstupu grafickej karty.


Full HD zábava

Full HD zábava

Špičková kvalita obrazu zodpovedá ohromujúcemu rozlíšeniu – pri 1 080p ožijú všetky vaše multimédiá. Vychutnajte si viac detailov ako predtým a vyskúšajte svoje obľúbené hry a filmy v sviežom a jasnom podaní. Každučký štvorcový palec tohto živého LED panela vás nadchne.

Zamatovo hladký obraz

Zamatovo hladký obraz

Samotná 1ms (zo sivej do sivej) doba odozvy zaisťuje veľmi vysokú ostrosť obrazu bez rozmazania a duchov. Monitory radu Acer G vám prinášajú superrýchlu akciu, priktorej nie je žiadny priestor na pohybovú neostrosť.

Pútavý dizajn

Pútavý dizajn

Ak túžite po monitore s tými najhorúcejšími technológiami, ktorý má zaujať už na prvý pohľad, je rad Acer G ideálnou voľbou. Stojan v tvare písmena X a elegantný štíhly panel týchto monitorov okorenia váš domov v priebehu okamihu.


Výrazný kontrast

Výrazný kontrast

Funkcia Acer Adaptive Contrast Management (ACM) sa stará o mimoriadne vysoký kontrast 100 miliónov : 1. Jasné farby sa stanú ešte jasnejšie a tmavé zábery ešte temnejšie – budete svedkami takých žiarivých scén, ako keby ste sa v nich skutočne nachádzali.

Užitočné možnosti pripojenia

Užitočné možnosti pripojenia

Tieto špičkové monitory sú vybavené niekoľkými možnosťami pripojenia, ako je DVI, VGA a HDMI. Záleží len od vás, ako budete chcieť monitory radu Acer G používať.

Ekologicky šetrné

Ekologicky šetrné

Monitory Acer neobsahujú ortuť a používajú recyklované PCD (post-consumer-recycled) ABS plasty a znovu použiteľné obalové materiály. Vďaka podsvieteniu pomocou bielych LED navyše poskytnú vynikajúci jas pri súčasnej úspore energie. Okrem toho sa môžu pochváliť certifikátmi ENERGY STAR a EPEAT.


Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Funkcie
Automatická regulácia jasu Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Automatická regulácia jasu Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den ked si objednam rozbalený monitor bude na 100% funkční

hello, is this 27inch or 24 because Acer G246HLJbidx Gaming is a 24 inch screen and the titel of this product is 27" Acer G246HLJbidx Gaming. Should it not be Acer G276HLJbidx Gaming? it is really misleading this way.....

Že vám není hanba nazvat herním monitorem sračku, která je co se týče "gaming" parametrů horší než staré první kancelářská LCD od Aceru... Obnovovací frekvence 60Hz - výsměch, kdyby alespoň 75Hz tak bych to přešel, ale tohle mají ty nejlevnější panely na NTB, FreeSync nebo G-Sync taky nemá takže k ničemu a navíc je to TNko... A na virtuální milisekundu odezvu si hrát, když to ten panel ani nevykreslí to je fakt něco :)))

Dobry den. V popisu stoji, ze soucasti baleni je napajeci kabel. Znamena to, ze je potreba propojovaci kabel k PC dokoupit? Dekuji

Dobrý deň, je možné k tomuto monitoru pripojiť reproduktory s 3.5mm Jack? :)

Dobrý den.Chtěl bych se zeptat na váhu monitoru a jestli je kompaktibilní s Odkaz do neznáma

Dobry den,jaky je prosim vas povrch lcd?matny nebo leskly.dekuju

Dobrý den je tento monitor vhodný na nejnáročnější hraní ?? Jestli ne doporučíte mi nějaký herní monitor do 4 tisíc děkuji za odpověď

Nejsou tady napsaný rozměry.Děkuji

je v balení aj dni kabel

12
Diskusia a poradňa k 27" Acer G276HLJbidx Gaming
Príslušenstvo pre 27" Acer G276HLJbidx Gaming Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Acer G276HLJbidx Gaming. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Acer G246HLJbidx Gaming. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Acer G246HLJbidx Gaming. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" Acer G276HLJbidx Gaming.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií