Rapture Rapture

27" Acer K272HULDbmidpx

Zobraziť katalóg
27" Acer K272HULDbmidpx
LCD monitor – čierny, WQHD (2560×1440) IPS LED panel, 100M:1, 350cd/m2, 4ms, DL DVI, HDMI, DisplayPort, 6color adjustment, WideColorGamut (sRGB), ComfyView, Flickerless, LowDimming, reproduktory 2× 2W, VESA
Kód:  WO092t8f Produktové číslo:  UM.HX2EE.D01

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" Acer K272HULDbmidpx

Monitor Acer s uhlopriečkou 27" je skvelým partnerom do vašej kancelárie alebo aj doma. Jasný a čistý obraz, vynikajúci kontrast, vysoké rozlíšenie a populárny pomer strán 16 : 9 zabalené v slušivom slim dizajne. To všetko vám tento monitor ponúka.

Kľúčové vlastnosti

  • Krásny obraz s vysokým rozlíšením WQHD
  • Obria 27" palcová obrazovka pre hry aj filmy
  • Úsporné LED podsvietenie
  • Digitálne konektory DVI, HDMI aj DisplayPort
  • Dynamický kontrast 100M : 1

Nádherný obraz

Krásny obraz s extra jemným rozlíšením WQHD (2 560 × 1 440 px) a pomerom strán 16 : 9 ponúkne maximálne ostrý obraz plný detailov. S týmto rozlíšením a pomerom strán môžete pohodlne sledovať filmy a seriály v perfektnej kvalite.

Dokonalé farby a široké pozorovacie uhly zaisťuje IPS (In-plane Switching) panel so 100% podaním gamutu WideColorGamut sRGB. Veľmi vhodné najmä pre používateľov, ktorí radi upravujú fotografie. Moderné LED podsvietenie zároveň výrazne znižuje spotrebu energie.

Šetrný k vašim očiam

Klasické monitory po dlhšej dobe namáhajú vaše oči. Je to spôsobené nepatrným blikaním obrazu, vyžarovaním modrého svetla a odrážaním okolitého svetla. Monitor Acer K272HULD disponuje radom funkcií, ktoré tieto nepríjemné skutočnosti minimalizujú. Môžete sa tak tešiť na technológie Blue Light Filter a Flicker-less pre redukciu blikania.

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaky kabel pouzit pro plne rozliseni? V PC je DP. Nemam v PC HDMI.

Diskusia a poradňa k 27" Acer K272HULDbmidpx
Príslušenstvo pre 27" Acer K272HULDbmidpx Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Acer K272HULDbmidpx. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Acer K272HULDbmidpx. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Acer K272HULDbmidpx. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" Acer K272HULDbmidpx.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií