Rapture Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

27" Acer XB272 Predator

Zobraziť katalóg
27" Acer XB272 Predator
LCD monitor čierny, FHD (1920x1080), NVIDIA G-Sync, technológia Tobi Eye-Tracking, 240Hz, 1000: 1, 1ms, DisplayPort, HDMI, USB 3.0, ComfyView, Flickerless, BlueLightFilter, ZeroFrame, GameView, Pivot, reproduktory 2x2W, VESA
Kód:  WO097h4f7f Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" Acer XB272 Predator

Herný monitor rady Predator osloví každého hráča, a to svojimi prémiovými vlastnosťami. Tento štýlový 27" monitor s rozlíšením Full HD sa pýši vysokou obnovovacou frekvenciou 240 Hz, čo zaručí ostrý obraz aj pri rýchlych pohyboch. Obrazovka dosahuje odozvy iba 1 ms, čo z neho robí ideálneho kandidáta pre hranie FPS, športových i závodných hier. Špecialitou je potom snímanie očí, vďaka ktorému monitor spozná, kam sa pozeráte.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlový herný dizajn
  • Vysoká obnovovacia frekvencia
  • Nízka odozva
  • Nvidia G-Sync
  • Sledovanie očí (Tobi Eye-Tracking)

Dokonalý obraz

Vďaka zobrazovacej technológi TN sa obrazovka môže pýšiť veľminízkou odozvou, iba 1 ms. Je tak ideálny pre hranie FPS, závodných či športových hier, pretože dokáže pohotovo prekresliť obraz. Vo výbave má tiež funkciu G-Sync, ktorá slúži k potlačeniu trhaniu obrazu. Táto funkcia funguje iba s použitím grafickej karty Nvidia!

Sledovanie očí

Pomocou funkcie Tobii Eye-Tracking dokáže monitor sledovať to, do akej časti monitora práve hľadíte. To umožňuje interaktívnejšie a rýchlejšie ovládanie počítača. Napríklad sa táto funkcia hodí pri prezeraní webovej stránky, kedy sa stránka sama posunie, keď pohľadom dôjdete na jej koniec. Môžete tiež rozkliknúť menu či spustiť akúkoľvek inú interakciu.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Technológie
G-Sync Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Technológie
G-Sync Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Poznámka:
» Všetky G-Sync monitory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jakou předpokládáte cenu?

Diskusia a poradňa k 27" Acer XB272 Predator
Príslušenstvo pre 27" Acer XB272 Predator Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Acer XB272 Predator. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Acer XB272 Predator. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Acer XB272 Predator. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" Acer XB272 Predator.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií