Rapture Rapture

27" Acer XF270HUbmijdprz

Zobraziť katalóg
27" Acer XF270HUbmijdprz
4,6 5 hodnotení
LCD monitor čierny, WQHD WQHD 2K (2560x1440) IPS antireflexný LED panel, 144 Hz, 100M:1, 350cd/m2, 4 ms, DL DVI, HDMI (MHL), HDMI 2.0, DisplayPort, USB 3.0 Hub, AMD FreeSync, WideColorGamut (sRGB), FlickerLess, BlueLightFilter, reproduktory 2x2 W, Height adjustment, Pivot, VESA
Kód:  WO097h9d Produktové číslo:  UM.HX0EE.001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" Acer XF270HUbmijdprz

Acer XF270HU ponúka kvalitný a jasný obraz v 27 "širokouhlom formáte. Hlavnými prednosťami je nízka odozva a vysoký dynamický kontrast. Což ??iste oceníte napríklad pri sledovaní filmov či hranie hier. Nemenej oslňujúci je aj konektorová výbava, ktorá číta HDMI, DVI a Display Port. Ďalšie plusové body prinášajú bohaté polohovacie možnosti, vrátane funkcie Pivot.

kľúčové vlastnosti

  • Technológia AMD FreeSync
  • WQHD rozlíšení (2 560 × 1 440 px)
  • bleskurýchla odozva
  • Kvalitné IPS panel
  • Široká plejáda konektorov
  • Možnosť práce na výšku, funkcia Pivot

bleskurýchly

Kvalitné IPS panel ponúka WQHD rozlíšenie a vďaka viac ako tri a pol milióna bodov na uhlopriečkou 27 "dosahuje neuveriteľné jemnosti. Výsledkom je tak prekreslený a detailný obraz, ktorý má vďaka IPS technológii verné farby a široké pozorovacie uhly. Monitor má bleskovú odozvu, púhe 4ms a vďaka synchronizačný technológii AMD FreeSync budete mať absolútne presnú snímkovací frekvenciu ako zdroj signálu.

úsporný

Monitor je vybavený technológiou LED, ktorá nahrádza podsvietenie zastaranými trubicami. Vďaka tomu dosahuje nízkej spotreby a rovnomernejšieho podsvietenia. Eliminované je tiež nadmerné zahrievanie. Priamo v monitore nájdete aj praktický USB hub, ktorý sa bude určite hodiť pri nutnosti rýchleho a jednoduchého pripojenia niektoré periférie.

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 27" Acer XF270HUbmijdprz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Acer XF270HUbmijdprz Gaming. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27 "Acer XF270HUbmijdprz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27 "Acer XF270HUbmijdprz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27 "Acer XF270HUbmijdprz Gaming.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií