Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

27" Acer XF270HUCbmiiprzx Gaming

Zobraziť katalóg
27" Acer XF270HUCbmiiprzx Gaming
LCD monitor – WQHD 2560×1440, 16:9, TN, 1ms, 144Hz, 350cd/m2, 100M:1, HDMI 2.0, DisplayPort, USB 3.1 Gen 1, nastaviteľná výška, pivot, ComfyView, AMD FreeSync, FlickerLess, BlueLightFilter, LowDimming, VESA, Repro 2×2W
Kód:  WO097h9b6 Produktové číslo:  UM.HX0EE.C03

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" Acer XF270HUCbmiiprzx Gaming

LCD monitor 27" Acer XF270HUCbmiiprzx Gaming z výroby obdržal panel typu TN. TN sa nachádza hlavne na monitoroch, ktoré sú vhodné na jednoduché využitie. Patrí k najlacnejším typom, vyznačuje sa aj minimálnou latenciou. Preto je odporúčaný aj hráčom. Nevýhodou sú úzke pozorovacie uhly a chabé podanie farieb. Hodí sa preto napríklad na klasickú kancelársku prácu, ale už nepostačí na úpravu videa alebo fotografií.

Parametre displeja monitora 27" Acer XF270HUCbmiiprzx Gaming

LCD monitor Acer meria v uhlopriečke 27 " pri rozlíšení 2560 × 1440 px. Uhlopriečka 27 " je optimálnou voľbou v situácii, kedy nemáte miesta na rozdávanie, ale máte skúsenosť, že malý monitor nestačí. Monitor s veľkou uhlopriečkou odporúčame napr. grafikom. Na komfort pri práci má vplyv tiež pomer strán displeja 16:9. Radí sa tak medzi širokouhlé monitory s dlhšou vodorovnou stranou, ktoré sú vhodné napríklad na pozeranie seriálov alebo multimédiá vo všeobecnosti. Vo výbave má tento LCD monitor filter modrého svetla. Ten vám zaručí, že dokážete zaspať, aj keď budete chvíľu predtým pozerať na monitor. Svetlo vlnovej dĺžky 445 – 500 nm totiž bráni tvorbe melatonínu (hormónu, ktorý zodpovedá za spánok a spánkový cyklus).

Pre plynulé zobrazenie je dôležitá odozva. Určenie latencie čiže odozvy si určujú výrobcovia, všeobecne môžeme povedať, že táto hodnota udáva dobu, za ktorú dôjde k premene farby pixelu. Hráči, ktorí sa zúčastňujú turnajov vyžadujú odozvu napríklad len 3 ms. U 27" Acer XF270HUCbmiiprzx Gaming si môžete stopnúť 1 ms. Medzi významné parametre monitora patrí aj obnovovacia frekvencia, teda počet obnovení obrazu na displeji za jednu sekundu. LCD monitor zobrazuje s frekvenciou 144 Hz, čo je frekvencia, pri ktorej sú oči menej namáhané.

Aké funkcie a výbavu má monitor 27" Acer XF270HUCbmiiprzx Gaming

  • Pomer strán 16:9 je vhodný hlavne na sledovanie médií
  • Nízka odozva 1 ms znamená ostrý obraz v hrách
  • FreeSync technológia na elimináciu trhania obrazu v hrách pre grafické karty AMD
  • Monitor v sebe tiež má filter modrého svetla
  • Do výbavy tohto LCD monitora patria aj reproduktory, aby ste si mohli pustiť napríklad hudbu alebo nejaký ten seriál
  • Monitor je kompatibilný s držiakmi VESA
  • U tohto monitora si môžete upraviť výšku
  • Pivot umožňuje otáčať monitor

Parametre a špecifikácia

Technológie
FreeSync Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Technológie
FreeSync Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

ma tento monitor bezramovi display na prvych 2 fotkach ma a na dalsich nema tak ako to je dakujem za odpoved

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jakou má výšku tento monitor bez podstavce. Děkuju

Dobrý den, je tento monitor plně kompaktibilní s grafikou MSI GeForce RTX 2070, resp. bude funkční Adaptive Sync/FreeSync. Děkuji.

Dobrý den, jaký herní monitor byste mi doporučili do 9k? děkuju

Zdravím. Hodně přemýšlím o koupi tohoto monitoru v brzké době ( v rámci několika týdnů ). Jak to bude s naskladněním před Vánoci, bude stále dostupný ? Dále bych se chtěl zeptat, zda-li má monitor zdroj vevnitř, nebo jako součást napájecího kabelu zvenku. Děkuji

Dobry den, Opat tretikrat rovnaka doteraz nezodpovedaná otázka. Na druhej a tretej fotografii evidentne nie je vyzobrazeny jeden a ten istý model monitoru. Na druhej fotografii je rám displeja tenší a plochy. Na tretej fotografii je rám displeja širší, rám je vystúpeny a je v pravom hornom rohu modelové označenie. Ktorá fotografia autentická? Ďalšia otázka: Ak si prečítam hodnotenia a popis tohto modelu online všade sa hovorí o IPS panely, vy uvádzate TN. Opäť, ktorá informácia je správna? Evidentne, s popisom tohto monitoru je niečo v neporiadku a informácie a fotografie sú popletené. Prosím o skóre ujasnenie situácie. S pozdravom Denis/Alza app iOS12 iPad Pro 12,9

dobrý deň ako je to s horným rámom nad displayom na prvých dvoch má tenký a na dalších má hrubší a má tak hore aj označenie ktorý je to monitor prosím ten na tých prvých dvoch obrázkov alebo na dalších

dobrý deň poraďte mi prosím ktorý monitor je lepší na fps hry a ktorý má lepšie farby tento alebo hp 27xq dakujem

Dobrý den mám dotaz co všechno je součástí balení děkuji :)

Diskusia a poradňa k 27" Acer XF270HUCbmiiprzx Gaming
Príslušenstvo pre 27" Acer XF270HUCbmiiprzx Gaming Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Acer XF270HUCbmiiprzx Gaming. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Acer XF270HUCbmiiprzx Gaming. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Acer XF270HUCbmiiprzx Gaming. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" Acer XF270HUCbmiiprzx Gaming.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií