AD homeoffice PET

27" Acer Z271bmiphzx Predator

Zobraziť katalóg
27" Acer Z271bmiphzx Predator
4,0 2 hodnotení
LCD monitor čierny, FHD (1920 x 1080) VA antireflexnou LED panel, 100M: 1, 300 cd/m2, 4 ms, HDMI, USB 3.0, DisplayPort, Flickerless, BlueLightFilter, ZeroFrame, ComfyView, EcoDisplay, reporduktorov DTS 2x 7 W
Kód:  WO099j5 Produktové číslo:  UM.HX1EE.023

27" Acer Z271bmiphzx Predator

predator

Nový rad herných monitorov Acer Predator Z1 zaujme predovšetkým futuristickým dizajnom s agresívnou základňou, antireflexným povrchom ComfyView, tenkým rámčekom a širokými ergonomickými možnosťami na úpravu náklonu (-5 ° / + 25 °), natočenie (60 °) a nastavenie výšky (120 mm) pre čo najlepšie herné nastavenie. Monitor je vďaka vynikajúcim obrazovým vlastnostiam a rýchlej odozve ideálnou voľbou pre náročných hráčov, ktorým sprostredkuje tie najlepšie herné zážitky. K dispozícii sú navyše aj kvalitné reproduktory (2 × 7W) s podporou DTS.


vypnuté
G-SYNC a Full HD

G-SYNC a Full HD

Monitory Predator kombinujú technológiu NVIDIA G-SYNC s rozlíšením Full HD. Obraz je krásne plynulý bez zadrhávania a trhania, čo zaistí dokonalý pôžitok predovšetkým pri akčných hrách. LED panel navyše zobrazí herné svety v živých a prirodzených farbách.

vypnuté
Mimořádně plynulé pohyby

Mimoriadne plynulé pohyby

Vďaka nadpriemernej obnovovacej frekvencii 144 Hz zažijete dychberúci rýchle scény bez nežiadúceho rozmazania. Technológia Ultra Low Motion Blur zachováva ostrosť rýchlo sa pohybujúcich objektov a postará sa vždy o ostrý a detailný obraz, takže počas rýchlych akcií vám nič neunikne.

vypnuté
Technologie pro ochranu zraku

Technológia na ochranu zraku

Predator Z ponúka niekoľko pokročilých technológií na ochranu vášho zraku a pohodlné používanie monitora počas dlhého hrania. Funkcia Flicker-less eliminuje blikanie obrazu, čím zabraňuje únave vašich očí a Blue-light filter účinne obmedzuje vyžarovanie modrého svetla.

vypnuté
100% krytí sRGB

100 % krytie sRGB

Monitor pokrýva farebný model sRGB zo 100 % a perfektne tak vystihuje farebnú škálu. Všetko dobre uvidíte z akejkoľvek pozície vďaka technológii VA s hlbokou čiernou, vysokým kontrastom a širokými pozorovacími uhlami (178 °).

vypnuté
Rozlišení Full HD

Rozlíšenie Full HD

Vďaka vysokému rozlíšeniu FHD (1920 × 1080) si užijete krásne čistý obraz s ostrými a jasnými štruktúrami. Teraz vám už neutečie žiadny detail a vy sa tak môžete ponoriť do herného sveta so všetkými jeho rozmanitosťami, ktoré vás úplne uchvátia.

vypnuté
Agresivní design

Agresívny dizajn

Vylepšite si stôl vďaka dynamickým uhlom, jemnému ožiareniu okolia a futuristickej základni s červenými prvkami. Dizajn ZeroFrame umožňuje nastaviť bezproblémové konfigurácie viacerých monitorov. Vaša herná zostava ešte nikdy nevyzerala tak dobre.

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Hyba v popisu "reporduktory"

Pokud je monitor skutečně prohnutý, jako na obrázku, tak jej prosím odstraňte z kategorie rovných panelů. Děkuji.

oprava pres kabel Display Port.Vypada to tahle Odkaz do neznáma na officialnich strankach to resi uz roky a porad nic.

Při nastavení 144hz přes DVI kabel po chvilce se obraz zabarvi do modré barvy je třeba reklamovat?

Diskusia a poradňa k 27" Acer Z271bmiphzx Predator
Príslušenstvo pre 27" Acer Z271bmiphzx Predator
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Acer Z271bmiphzx Predator. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Acer Z271bmiphzx Predator. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Acer Z271bmiphzx Predator. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" Acer Z271bmiphzx Predator.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií