Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

27" ASUS VN279QL

Zobraziť katalóg
27" ASUS VN279QL
LCD monitor Full HD 1920x1080, VA, LED, 5ms, 60Hz, 300cd / m2, 3000: 1, DisplayPort, HDMI, D-SUB (VGA), Pivot, Flicker-Free, VESA, Repro 4W, čierny
Kód:  WA041q3c Produktové číslo:  90LM00E3-B01370 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" ASUS VN279QL

ASUS VN279QL vyniká displejom typu AMVA+, ktorý prináša temnú čiernu aj živé farby v mimoriadne širokom pozorovacom uhle. Obraz si užijete v plnom rozsahu 178° bez farebných zmien či tmavnutia, takže sa budete môcť pohodlne pozerať z akejkoľvek pozície. Z vlastností displeja ohromí extrémne vysoká hodnota typického kontrastu (3000 : 1), ktorá garantuje verné farby od najsvetlejšej bielej až po najtmavšiu čiernu. Na pomery VA panelu má tiež veľmi slušnú dobu odozvy, čím sa hodí aj pre rýchlejšie scény filmov a hier.

Kľúčové vlastnosti ASUS VN279QL

  • Kvalitné farby a čierna v širokom uhle (AMVA+ so 178° zorným uhlom)
  • Odozva pre multimediálnu zábavu (5 ms GTG)
  • Extra typický kontrast pre precízne stupňované farby
  • Bezrámové prevedenie ideálne pre viacmonitorové konfigurácie
  • Technológia pre potlačenie škodlivého modrého svetla a blikania
  • VividPixel zlepšuje obrysy, ostrosť a sýtosť farieb
  • Ergonomický stojan (naklopenie, natočenie, otočenie o 90° a nastavenie výšky)
  • QuickFit zobrazí reálne veľkosti a Game Plus zameriavače alebo časovač

LED monitor navrhnutý do detailov

Monitor ASUS VN279QL je uložený v skvele vyzerajúcom šase s extra úzkym rámikom - len 8 mm! Vďaka tomu sa hodí aj do konfigurácie viacerých obrazoviek vedľa seba, kedy minimalistický rámček zariadi lepšie splynutie do jednej veľkej plochy. Podstavec so vzorom sústredených kružníc umožňuje natočenie do strán, naklopenie, otočenie a nastavenie výšky. Okrem vynikajúceho zobrazenia a atraktívneho vzhľadu poteší ASUS VN279QL aj pomerne nízkou spotrebou. Táto výhoda plynie z kombinácie technológie AMVA+ s moderným LED podsvietením.

Funkcie pre každého v ASUS VN279QL

Exkluzívna funkcia ASUS QuickFit zobrazuje reálne veľkosti dokumentov, fotografií a rastru v prekryve nad pracovnými oknami. Funkciu je možné aktivovať tlačidlom na monitore a používať ju ako šablónu pre presné prezeranie a úpravu fotografií. Technológia ASUS VividPixel zdôrazňuje obrysy obrazu a znižuje množstvo rušivých čiar. Výsledkom je krištáľovo čisté a detailné zobrazenie na ASUS VN279QL. Prítomné sú špičkové funkcie SPLENDID Video s režimami pre komfortné užívanie za každej situácie.

Monitor ohľaduplný k očiam

Monitor ASUS VN279QL využíva technológiu ASUS Eye Care pre ochranu očí. Tá zahŕňa funkciu Blue Light Filter, ktorá potláča modrú zložku svetla, ktorá sa najviac podieľa na únave očí. Technológia ďalej zaručuje flicker-free podsvietenie pre elimináciu blikania, ktoré najviac škodí očiam. S monitorom ASUS VZ239Q tak budete aj po dlhých hodinách práce či hrania hier stále ostražití.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 27" ASUS VN279QL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" ASUS VN279QL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" ASUS VN279QL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" ASUS VN279QL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" ASUS VN279QL.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií