Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

27" BenQ BL2700HT

Zobraziť katalóg
27" BenQ BL2700HT
4,7 7 hodnotení
LCD monitor LED, AMVA +, 3000: 1, 300cd/m2, 4ms GTG, Full HD 1920x1080, HDMI, DVI-D, D-Sub, pivot, repro, Flicker-free, Low Blue Light, TCO6.0
Kód:  WT157c6 Produktové číslo:  9H.LCSLB.QBE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" BenQ BL2700HT

27-palcový monitor s rozlíšením 1920 × 1080 pixelov, teda Full HD , ponúka profesionálne parametre a moderné technológie.  Technológia panela AMVA + prináša zobrazovacie uhly 178 ° pre neskreslené farby, LED podsvietenie potom dodáva monitoru rad predností, vrátane nízkej spotreby, hmotnosti, tenkého profilu a tiež "čierne čierne". Monitor exceluje aj na poli výškovej nastaviteľnosti.

Funkcia Auto Pivot

Maximálne využitý priestor s tenkými rámčekmi dovoľuje použitie v zostave dvoch alebo viacerých monitorov, čím efektívne rozširujú pracovný priestor. Funkcia Auto Pivot rozpozná orientáciu monitora a automaticky otočí zobrazovaný obsah . Pokiaľ kliknete na ikonu funkcie Desktop Partition, všetky okná na obrazovke budú rovnomerne rozdelené a zobrazené, čo vám umožní nákupný projekčných prác jednoduchým kliknutím.

Znížte únavu svojich očí

Technológia Flicker-free účinne znižuje únavu očí tým, že eliminuje blikanie obrazu pri všetkých úrovniach jasu. Bežné LCD obrazovky s LED podsvietením blikajú rýchlosťou 200 × za sekundu. Vaše oči nemusia blikanie vidieť, ale rozhodne ho cítia. Prepnite do režimu CAD/CAM a uľavte svojim očiam.

Každý monitor vytvára modré svetlo, ktoré tiež zapríčiňuje poškodenie zraku, únavu očí, bolestí hlavy alebo poruchy spánku. Unikátna technológia BenQ Low Blue Light eliminuje škodlivé modré svetelné spektrum farieb vysielané bežnými počítačovými obrazovkami a umožní stráviť čas pred vaším počítačom v zdravších podmienkach.

Konektivita

V konektorovej výbave monitora nájdete klasický D-Sub aj DVI konektor a predovšetkým moderné HDMI rozhranie, ktoré umožňuje pripojenie prakticky akéhokoľvek zariadenia. Poteší tiež prítomnosť reproduktorov pre základné ozvučenie a možnosť upevniť monitor na stenu vďaka kompatibilite VESA. Okrem výbavy a pokrokových technológií sa myslelo aj na dizajn. Samotný vzhľad monitora moderne ozdobí každé pracovisko.


Parametre a špecifikácie:

Obraz:
Rozlíšenie: Full HD 1920 × 1080
Jas: 300 cd/m2

Pozorovacie uhly: 178 ° /178 °
Doba odozvy: 4 ms GTG
Počet farieb: 16,7 mil.

Funkcie a vlastnosti:
Flicker-free
Low Blue Light
Pivot
TCO: 6
Energy Star: 6.0
EPEAT: Silver
VESA: 100 × 100 mm

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Funkcie
Automatická regulácia jasu Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Automatická regulácia jasu Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 27" BenQ BL2700HT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" BenQ BL2700HT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" BenQ BL2700HT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" BenQ BL2700HT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27 "BenQ BL2700HT.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií