AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

27" BenQ BL2706HT

Zobraziť katalóg
27" BenQ BL2706HT
4,7 3 hodnotení
LCD monitor Full HD 1920×1080, IPS, 16:9, LCD LED, 6ms, 60Hz, 16bit, 250cd/m2, kontrast 1000 : 1, HDMI 1.4 a staršie, D-SUB (VGA) a DVI, Pivot, nastaviteľná výška, slúchadlový výstup, flicker-free a filter modrého svetla, VESA
Kód:  WT157c60c Produktové číslo:  9H.LG3LA.TBE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" BenQ BL2706HT

Ak žiadate za svoje peniaze monitor s nadštandardnými vlastnosťami vo všetkých ohľadoch, potom ste našli. Na IPS panely uvidíte sýtejšie farby než na konvenčnom TN, navyše pri akomkoľvek uhle pohľadu a uhlopriečke 27'' je už pôsobivá plocha na prácu i zábavu. Vďaka primeranej dobe odozvy sa hodí aj na filmové sledovanie alebo hranie hier, kedy sa udrží ostrosť Full HD rozlíšenia. Komfort pri požívaní obrazu spríjemní pokročilá ergonómia a technológia starajúca sa o vaše oči, aby ste vydržali dlhšie v strehu.

Kľúčové vlastnosti

  • Full HD panel s veľkou uhlopriečkou
  • Presnejšie farby aj pri pohľade z uhla (IPS)
  • Odozva aj na multimediálnu alebo hernú zábavu
  • Viac technológií pre nižšiu únavu očí
  • Rozsiahle možnosti úpravy pozície (otočná, naklopenie, zmena výšky a pivot)
  • Minimálny rámček a zabudované reproduktory šetria priestor na stole

Úplný komfort

Podstavec dovoľuje monitor nastaviť do optimálnej polohy pre každého a pre každú situáciu. Antireflexný povrch udržuje rušivé odrazy na minime, takže budete mať celý deň rovnako kvalitný výhľad. Moderná technológia potláča blikanie pri všetkých úrovniach jasu. Stabilný zdroj svetla budú vaše oči lepšie znášať. Najmä pri dlhom pobyte v dokumentoch a na stránkach vám príde vhod potlačenie modrej vlnovej dĺžky, ktorá zbytočne zaťažuje oči.

Parametre a špecifikácia

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Rád bych se zeptal, jaký je rozdíl v těchto dvou monitorech. Je to stejný výrobce, stejná cena. Konektivita nehraje u mě roli. Jde mi primárně o rozdíl v kvalitě obrazu práce/film/občas hra. Děkuji. 27" BenQ EW277HDR https://www.alza.cz/27-benq-ew277hdr-d5133559.htm?o=1

Dobrý den, pracuji 8h denně v CAD příp. Excel. Bolí mne od monitoru oči. Prosím o radu, zda zvolit který zvolit monitor. Obecně máme ve firmě Dell, dívala jsem se tedy na DELL SE2717H 27", ale zaujal mne BENQ, má více popsanou ochranu očí.. Jaký je vhodnější BENQ GC2870H nebo BENQ BL2706HT. U 2870 píší u tmavých barev nějaké stopy.., 2706 nemá recenzi. Děkuji za odpověď. V.

Dobry den, moniotr ma Barevná hloubka 16 bit??

Dobrý den, hodí se taktéž na občasné hraní her? Nejde mi ani tak o odezvu jako o hezké detaily. Díky za odpověď

Diskusia a poradňa k 27" BenQ BL2706HT
Príslušenstvo pre 27" BenQ BL2706HT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" BenQ BL2706HT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" BenQ BL2706HT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" BenQ BL2706HT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" BenQ BL2706HT.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií