PET AP+ plus nový vizuál

27" BenQ BL2710PT

Zobraziť katalóg
27" BenQ BL2710PT
4,2 16 hodnotení
LCD monitor čierny, IPS LED, 10bit, 350cd/m2, 4ms GTG, 2560x1440, DVI, HDMI, reproduktory, pivot, 4x USB, Flicker-free, Low Blue Light
Kód:  WT157c6a Produktové číslo:  9H.LAALB.RBE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" BenQ BL2710PT

BenQ BL2710PT je 27" profesionálny monitor špeciálne vyrobený nielen pre náročných dizajnérov. Vďaka vysokému rozlíšeniu 2560 x 1440 získate o 77% viac pracovného priestoru než na klasickom Full HD monitori. S 10-bitovým IPS panelom a technológiou 100% sRGB je prezentácia farieb a zážitok z každého uhla pohľadu vynikajúce.

V balení tiež štandardne nájdete HDMI a DVI káble.

BenQ B2710PT je šetrný k vašim očiam. Vďaka technológiám BenQ Flicker-free a BenQ Low Blue Light účinne bojuje proti námahe a únave vašich očí.
 

 

BenQ Flicker-free

Technológia BenQ Flicker-free eliminuje blikanie obrazu pri všetkých úrovniach jasu a účinným spôsobom znižuje únavu očí. Bežné LCD obrazovky s LED podsvietením blikajú rýchlosťou 200x za sekundu. Vaše oči nemusia blikanie vidieť, ale rozhodne ho cítia. Uľavte svojim očiam od blikania prechodom na monitor BL2710PT.


BenQ Low Blue Light


 

 



Každý monitor vytvára modré svetlo, ktoré je jednou z hlavných príčin poškodenia zraku, únavy očí, bolesti hlavy a poruchy spánku. Unikátna technológia BenQ Low Blue Light eliminuje škodlivé modré svetelné spektrum farieb vysielané bežnými počítačovými obrazovkami a umožní stráviť čas pred vaším počítačom v zdravších podmienkach.
 


 

Veľká 27" obrazovka a vysoké rozlíšenie 2560 x 1440 WQHD

Vďaka rozlíšeniu 2560 x 1440 WQHD sa môžete v porovnaní s bežnými FHD monitorymi 1920 x 1080 tešiť z pracovného priestoru väčšieho o viac než 77% a vyššieho ppi. Väčší priestor znamená menej posúvania kvôli zväčšovaniu a zmenšovaniu a vyššej ppi vám sprostredkováva ostrejší a presnejší obraz.



Monitor so skvelými farbami vybavený panelom IPS a technológiou 100% sRGB

So zdokonaleným panelom IPS značky BenQ a technológiou 100% sRGB je každá farba reprodukovaná s najjemnejšou presnosťou v každom detaile a z každého uhla pohľadu. Získajte a zdieľajte profesionálny zážitok.




























Softvér Display Pilot s dynamickým otočením obrazovky a funkcií Desktop Partition

Funkcie Auto Pivot rozpozná orientáciu monitora a automaticky otočí zobrazovaný obsah. Pokiaľ kliknete na ikonu funkcie Desktop Partition, všetky okná na obrazovke budú rovnomerne rozdelené a zobrazené, čo vám umožní nákup projekčných prác jedným jednoduchým kliknutím.


 

Ergonomický monitor

Rozsiahla rada nastavenia monitora - výška, sklon, osa, zdvih a otočenie - prispôsobte si svoju vlastnú jedinečnú pracovnú stanicu, ktorá najviac zodpovedá vašej výške a návykom prezerania, s maximálnou vzdialenosťou 150 mm medzi spodnou časťou a základňou.


 

CAD/CAM monitor - už nikdy nevynecháte žiadnu čiarku

Unikátny režim CAD/CAM ľahko zvládne prácu so zložitými wireframu objektov, prináša vám optimálny a celistvý zážitok premieňajúci vašu prácu v zábavu.

















Mnoho ďalších benefitov navyše

Monitor BenQ BL2710PT ponúkne tiež celý rad kancelárskych vychytávok, ktoré splnia najnáročnejšie požiadavky doma aj v kancelárii ako sú Animation Mode , Reading Mode a ďalšie.

Dôležitou súčasťou monitora je snímač pre ochranu zraku

Po celý deň automaticky detekuje úroveň okolitého osvetlenia pre nastavenie jasu monitora za účelom optimalizácie čistoty a pohodlia pri zobrazovaní.



BenQ BL2710PT je partnerským výrobkom pre riešenie SolidWorks



 

 

Parametre a špecifikácie:


Veľkosť bodu:
0,2331 mm

Kontrastný pomer:
Typický: 1000:1

Jas:
350 cd/m 2

Počet farieb:
1,07 mld farieb

Farebný gamut:
100% sRGB

Uhly pohľadu:
H/V ° CR 10:1 178/178 °

Podstavec:
Natáčanie (doľava/doprava): -45/45 °
Naklápanie (dole/hore): -5 ~ 20 °
Pivot: 90 °
Nastavenie výšky: 150 mm

Funkcie:
Reproduktory 2x 3 W
HDCP
VESA 100 x 100 mm

Rozhranie:
1x HDMI
1x DisplayPort
1x DVI
1x D-sub
1x Slúchadlá
1x Audio vstup
1x USB 3.0 (upstream)
2x USB 3.0 (downstream)
2x USB 2.0 (downstream)

Certifikácia:
TCO 6.0

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Automatická regulácia jasu Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Automatická regulácia jasu Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, chci koupit monitor 2K ale moje GK nemá DP port, (jen HDmi,DVI,VGA, D-sub) abych využil plné rozlišení monitoru je opravdu nutné mít DP port což jsem se někde zde dočetl? Děkuji

Zdravim. Je mozne na tomto lcd prehravat multimediálny obsah priamo z USB kluca bez nutnosti pripojenia k PC?

Dobrý den, hodlám zakoupit tento monitor, nicméně potřebuji vyřešit propojení s grafikou v mém PC. Moje GK má 2 x DVI-I a vstup DVI tohoto monitoru je DVI-D. Potřebuji propojit na úrovni 2560*1440. Jaký kabel mám použít pro zajištěno tohoto rozlišení ? Doporučte, prosím, konkrétní typ z Vaší nabídky, se kterým bude vše bezpečně fungovat. Děkuji za pomoc PK

Diskusia a poradňa k 27" BenQ BL2710PT
Príslušenstvo pre 27" BenQ BL2710PT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" BenQ BL2710PT.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií