AlzaBoxy Q1 MS hokej

27" BenQ EW2740L

Zobraziť katalóg
27" BenQ EW2740L
4,9 10 hodnotení
LCD monitor čierny, VA LED panel, 20M:1, 300 cd/m2, 4 ms, 1920 x 1080, 2x HDMI, reproduktory, Flicker-Free, Low Blue Light
Kód:  WT157c3c Produktové číslo:  9H.LAFLB.QBE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" BenQ EW2740L

 BenQ monitor

Spoznajte nový spôsob mobilnej zábavy vďaka pripojeniu cez rozhranie MHL

Pripojte svoje inteligentné zariadenie k novému radu EW40 a vychutnajte si špičkovú kvalitu obrazu. Rozhranie MHL zaisťuje plynulé streamovanie z ľubovoľného inteligentného zariadenia, ktoré podporuje technológiu MHL a umožňuje ľahko zväčšiť a optimalizovať akýkoľvek obsah zobrazený na vašom inteligentnom zariadení. S touto funkciou môžete prechádzať webové stránky, sledovať videá, hrať hry a prezerať rôzne dokumenty na 24" alebo 27" monitore bez toho, aby ste pritom museli zapnúť svoj počítač.

Väčší zážitok zo sledovania filmov vďaka režimu Cinema Mode (Režim kina)

Jedinečná technológia správy farieb od spoločnosti BenQ prináša režim Cinema Mode (Režim kina), ktorý automaticky spracováva a vylepšuje obrazový obsah k dokonalosti, aby ste si mohli vychutnať naozaj verný zážitok ako v kine.

 BenQ monitor

Podsvietenie bez blikania pre vizuálne potešenie

BL702A je modernizovaný za účelom eliminácie blikania pri všetkých úrovniach jasu. Bežné LCD obrazovky blikajú rýchlosťou 200x za sekundu. Vaše oči nemusia blikanie vidieť, ale rozhodne ho cítia. Uľavte svojim očiam od blikania prechodom na monitory s funkciou Flicker-free a nechajte ich menej sa namáhať.

 BenQ DLP projektor

Vyššie rozlíšenie s funkciou Super Resolution (Maximálne rozlíšenie)

Aby bolo zaručené optimálne sledovanie online obsahu, simuluje rad EW40 obraz vo vysokom rozlíšení zvýšením hustoty pixelov originálneho video zdroja pomocou funkcie vylepšenia obrazu nazvanej Super Resolution (Maximálne rozlíšenie).

 BenQ monitor

Funkcia Smart Focus (Inteligentné zaostrovanie) zaručuje nerušené sledovanie obrazu

Funkcia Smart Focus (Inteligentné zaostrovanie) vám umožňuje označiť ústredné okno alebo oblasť na obrazovke. Znížením jasu u zvyšku obrazového obsahu sa môžete úplne sústrediť na cieľ vašej zábavy.

 BenQ monitor

Parametre a špecifikácia:

Typ:
TN s LED podsvietením

Uhlopriečka:
27 palcov

Rozlíšenie:
1920 x 1080 bodov

Rozteč bodu:
0,311

Kontrast:
Dynamický: 20 000 000:1
Typický: 3000:1

Jas:
300 cd/m2

Doba odozvy:
4 ms

Počet farieb:
16,7 mil.

Farebný gamut:
72 %

Pozorovacie uhly:
Horizontálny: 178°
Vertikálny: 178°

Ostatné:
Senseye 3
Podpora HDCP
VESA 100 x 100 mm
Reproduktory 2x 2 W
Flicker-Free

Rozhranie:
2x HDMI
D-Sub (VGA)

Rozmery:
622,58 x 450,57 x 191,32 mm

Hmotnosť:
4,2 kg

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, měl bych k tomuto monitoru hned několik otázek a předem děkuji za jejich zodpovězení. 1) Lze na tento monitor připojit PS4 a PC najednou když disponuje hned dvěma HDMI porty přičemž je nebo není možno mezi nimi přepínat? 2) Je tento monitor vůbec vhodný pro konzoli PS4 z hlediska kvality obrazu nebo se dá ve stejné cenové relaci najít i lepší ( vhodnější ) monitor s dvěma HDMI porty? 3) Je pro první spuštění monitoru a nastavení nutné připojit monitor přes VGA kabel či je možno rovnou přes HDMI? ( Mám zkušenost že jsem vždy musel přes VGA )

Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli musí být zapojeny 2 kabely hdmi současně v počítači, protože při zapojení jednoho kabelu to píše, že není připojen kabel. Dále by mě zajímalo, proč v balení nebyl přibalen kabel VGA? To si ho má člověk dokupovat externě? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k 27" BenQ EW2740L
Príslušenstvo pre 27" BenQ EW2740L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" BenQ EW2740L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" BenQ EW2740L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" BenQ EW2740L. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" BenQ EW2740L.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií