AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

27" EIZO ColorEdge CS2730

Zobraziť katalóg
27" EIZO ColorEdge CS2730
5 4 hodnotení
LCD monitor WQHD 2560×1440, IPS, 16:9, LCD LED, 10ms, 60Hz, 10bit, 350cd/m2, kontrast 1000 : 1, HDMI 1.4 a staršie, DisplayPort a DVI, Pivot, nastaviteľná výška, podpora kalibračnej sondy, VESA
Kód:  WL579i4 Produktové číslo:  CS2730 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" EIZO ColorEdge CS2730

Hardvérová kalibrácia, široký farebný rozsah a farby zostávajúce stabilné aj pri zmene pozorovacieho uhla - tým sa monitor CS2730 odlišuje od bežných kancelárskych monitorov. Monitor vyniká dokonalou reprodukciou farieb a presnou kalibráciou. Aj tie najjemnejšie farebné nuansy a prechody vykúzli vďaka 16-bitovej tabuľke Look-Up-Table s pôsobivou presnosťou. Kto sa chce stať jednotkou v oblasti fotografie a spracovania obrazu potrebuje nielen dobrú fotografickú techniku, ale aj prvotriedny monitor.

Kľúčové vlastnosti

  • Presné, jednotné a stále zobrazenie farieb
  • Farebný rozsah pokrýva 99 % priestoru AdobeRGB
  • Presná hardvérová kalibrácia jasu, bieleho bodu a gamu
  • Excelentné rozloženie jasu pre farebnú jednotnosť
  • Presné zobrazenie farieb (16bit. LUT tabuľka a až 10-bit. hĺbka)
  • Výškové nastavenie, natočenie aj formát na výšku

Bravúrne farby

Model zvláda zobrazovanie znakov a textúr na svetlom aj tmavom pozadí rovnako bravúrne ako sýte farebné odtiene. Farebný rozsah obsiahne podstatne viac farieb než bežné LCD obrazovky. Dosahuje napr. 100 % pokrytie farebného štandardu ISO Coated na ofsetovú tlač a viac ako 99 % pokrytie štandardu AdobeRGB. Preto je možné na monitore ešte pred tlačou skontrolovať, akej sýtosti sa dosiahne pri azúrových alebo žlto-oranžových odtieňoch. Tiež pri tmavých farebných tónoch zostanú zachované všetky farebné odtiene a jemná kresba. Táto spoľahlivá reprodukcia obmedzuje počet korektúr a skracuje drahocenný výrobný čas.

Bez odchýlok

Digital Uniformity Equalizer (DUE) systém sa stará o farebnú jednotnosť a rovnomerné rozloženie jasu v celej ploche obrazovky. Špeciálny čip automaticky vyrovnáva nerovnomernosti. Zatiaľ čo bežné LCD monitory sú optimalizované nanajvýš na homogénne zobrazenie bielej plochy, EIZO zobrazuje každý farebný tón úplne rovnako kdekoľvek na obrazovke. Farby sú zhodné od stredu až po okraje. Farebné podanie je pri rôznych monitoroch tejto série úplne rovnaké. Pri každom vyrobenom LCD sa upravuje špeciálnymi prístrojmi tak, aby bola nastavená perfektná tónová krivka a farby.

Parametre a špecifikácia

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!
Typ panela
IPS Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
IPS Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, jini prodejci Eizo ( Megapixel) nabizeji k tomuto monitoru cistici sadu Eizo a rocni predplatne Zoneru. Jsou tyto bonusy nabizene i v Alza.cz? Dekuji

Dobry den, budete mat v ponuke aj tienidla k tomuto monitoru? Za odpoved vopred dakujem.

Dobrý den, chtěl bych si koupit tento monitor. Můžete mi doporučit notebook k tomuto monitoru? Preferuji ASUS, DELL. Děkuji D.

Dobrý den, u odkazu Quick Color Match User's manual EN.pdf máte po stažení Doporučení jak pečovat o židli. :-)

Diskusia a poradňa k 27" EIZO ColorEdge CS2730
Príslušenstvo pre 27" EIZO ColorEdge CS2730 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" EIZO ColorEdge CS2730. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" EIZO ColorEdge CS2730. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" EIZO ColorEdge CS2730. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" EIZO ColorEdge CS2730.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií