Alza pre firmy

27" HP 27es

Zobraziť katalóg
27" HP 27es
5 10 hodnotení
LCD monitor - Full HD 1920x1080, 16: 9, IPS, 7ms, 60Hz, 250cd / m2, 1000: 1, VGA, 2x HDMI, VESA (T3M86AA)
Kód:  WP087e4i Produktové číslo:  T3M86AA#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" HP 27es


Najtenší monitor od HP

Ultra tenký monitor HP 27es v elegantnom minimalistickom dizajne s úzkym rámikom a stabilným podstavcom je vybavený 27" IPS panelom, ktorý ponúkne ostrý a jasný obraz z takmer akéhokoľvek uhla. Monitor sa navyše pýši nízkou energetickou spotrebou napriek vysokému obrazovému výkonu.


Kľúčové vlastnosti monitora HP 27es

  • Široká uhlopriečka 27"
  • Full HD rozlíšenie (1 920 × 1 080 px)
  • IPS displej
  • Antireflexný filter
  • Matná obrazovka s dobrou čitateľnosťou pri slnečnom svite
  • Odozva 7 ms
  • Konektory 2× HDMI a VGA
  • Certifikát Technicolor
  • Sklon: -5 až 25°

IPS displej s úžasnými farbami

Pokročilý IPS displej prináša obraz s úžasnými detailmi vo Full HD rozlíšení a živými konzistentnými farbami, ktoré sú dobre viditeľné v celom spektre vodorovných a zvislých pozorovacích uhlov s veľkosťou 178°. Monitor HP 27es je navyše vybavený certifikáciou Technicolor, ktorá zaručuje vernosť a presnosť farieb pri každom zobrazení. 


Technológia na vylepšenie obrazu

Technológia HP Enhance+ výrazne zlepšuje kvalitu obrazu monitora pomocou pokročilej redukcie šumu a výsledkom je ostrejší a jasnejší obraz. Tento pokročilý šumový filter vďaka zníženiu preexpozície sa postará o zobrazenie fotografií, videí a hier vo vysokej ostrosti a bohatých detailoch.


Používateľský komfort

Tenký rámik v spojení so širokými pozorovacími uhlami umožňuje spojenie niekoľkých monitorov vedľa seba s minimálnym odstupom. Ľahko tak rozšírite pracovnú plochu a získate lepší komfort nielen pre prácu, ale aj zábavu. Pomocou programu HP My Display Smart navyše môžete rozdeliť obrazovku na niekoľko okien s aplikáciami a toto nastavenie si uložiť na použitie v budúcnosti.


Kvalitné vyhotovenie LCD monitora HP 27es

LCD monitor sa pýši kvalitním kovovým stojanom, ktorý nielenže suverénne udrží monitor, ale tiež skvelo vyzerá. Na zadnej strane LCD monitora od HP nájdete vstup pre HDMI a VGA.


Parametre a špecifikácia

Trieda energetickej účinnosti
A+ Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!
Farba
Čierna, Strieborná Hotovo!
Typická spotreba
24 W Hotovo!
Stand-by spotreba (pohotovostná)
0,2 W Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 px Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Strieborná Hotovo!

Spotreba

Trieda energetickej účinnosti
A+ Hotovo!
Typická spotreba
24 W Hotovo!
Stand-by spotreba (pohotovostná)
0,2 W Hotovo!
Maximálna spotreba
29 W Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zakoupil jsem včara (14.10.2017) tento monitor hp 27es. V popisu je že má matnou obrazovku, ale na mém co jsem rozbalil je lesklý skleněný povrch. Můžete to opravit alespon v popisu ?

Zdravím,má tento model nekterou z funkci ochrany zraku,dekuji

Diskusia a poradňa k 27" HP 27es
Príslušenstvo pre 27" HP 27es Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" HP 27es. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27-Zoll HP 27es. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27-Zoll HP 27es. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" HP 27es.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií