Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

27" HP EliteDisplay S270n

Zobraziť katalóg
27" HP EliteDisplay S270n + ON-SITE servis 3 roky
5 3 hodnotení
LCD monitor – antireflexný, 4K Ultra HD 3840×2160, 16:9, IPS, 5.4ms, 350cd/m2, 1300:1, HDMI 2.0, DisplayPort, USB-C 3.1 Gen 1, nastaviteľná výška, Low Blue Light, VESA (2PD37AA)
Kód:  HPBM2007f Produktové číslo:  2PD37AA#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" HP EliteDisplay S270n

Navrhnutý pre pracovný komfort

27" monitor HP EliteDisplay S270n kombinuje výbornú ergonómiu s vynikajúcou obrazovou kvalitou s Ultra HD rozlíšením a technológiou IPS. Navyše vďaka elegantnému dizajnu s tenkými rámčekmi je možné jeho prepojenie s ďalšími monitormi, čím zvýšite nielen pracovný komfort, ale aj produktivitu. Tento model je vybavený rozhraním USB-C pre prenos obrazu a napájanie jediným káblom.


Kľúčové vlastnosti monitora HP EliteDisplay S270n  

  • Ultra HD rozlíšenie 3 840 × 2 160 px
  • IPS technológia pre živé farby a široké pozorovacie uhly
  • Doba odozvy 5,4 ms
  • 99 % pokrytie farebného priestoru sRGB
  • Elegantný tenký rámček
  • Antireflexný filter proti odleskom
  • HDMI 2.0, DisplayPort, USB-C 3.1
  • Softvér HP Display Assistant
  • Technológia Low Blue Light

IPS displej s úžasnými farbami

Displej je vybavený modernou technológiou IPS, ktorá sa postará o špičkovú obrazovú reprodukciu so živými farbami a bohatými kontrastom. Dokonalý komfort zaistia široké pozorovacie uhly až 178° a matné vyhotovenie s antireflexnou úpravou. Farebné pokrytie presahuje 99 % farebného priestoru sRGB, takže vaše fotografie zobrazíte vždy v čo najdôveryhodnejším farebnom podaní.


Vynikajúca ergonómia

Ak pred monitorom trávite veľa času, určite oceníte jeho ergonomicky prívetivú konštrukciu, pri ktorej je možné nastavovať výšku a náklon v rozmedzí -5 až +23°. Monitor HP EliteDisplay S270n je tiež vybavený technológiou Low Blue Light, ktorá eliminuje vyžarovanie modrého svetla, vďaka čomu je maximálne šetrný k vášmu zraku.


Používateľský komfort

Tenký rámček v spojení so širokými pozorovacími uhlami umožňuje spojenie niekoľkých monitorov vedľa seba s minimálnym odstupom. Ľahko tak rozšírite pracovnú plochu a získate lepší komfort nielen pre prácu, ale aj zábavu. K monitoru je dodávaný softvér HP Display Assistant, pomocou ktorého nastavíte zobrazenie a korekciu farieb presne podľa svojich potrieb.


Moderná konektivita

Monitor HP EliteDisplay S270n ponúka vo svojej výbave najnovšie konektory DisplayPort 1.2, HDMI 2.0 a HDMI 1.4. V ponuke je tiež moderné USB-C rozhranie, vďaka ktorému môžete jednoducho nabíjať mobilné zariadenia. Pripojením jediného kábla s USB-C získate možnosť prenosu obrazu, dát aj napájania (až 60 W).


Parametre a špecifikácia

Trieda energetickej účinnosti
C Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Typická spotreba
55 W Hotovo!
Stand-by spotreba (pohotovostná)
0,5 W Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Spotreba

Trieda energetickej účinnosti
C Hotovo!
Typická spotreba
55 W Hotovo!
Stand-by spotreba (pohotovostná)
0,5 W Hotovo!
Maximálna spotreba
126 W Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rád bych se zeptal, zdali jde vypnout napájení notebooku při pripojení USB C kabelem. Děkuji.

Diskusia a poradňa k 27" HP EliteDisplay S270n
Príslušenstvo pre 27" HP EliteDisplay S270n Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" HP EliteDisplay S270n. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" HP EliteDisplay S270n. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" HP EliteDisplay S270n. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" HP EliteDisplay S270n.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií