Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

27" HP Envy

Zobraziť katalóg
27" HP Envy
4,5 4 hodnotení
LCD monitor – antireflexný, 4K Ultra HD 3840×2160, 16:9, IPS, 5.4ms, 60Hz, 350cd/m2, 1300:1, HDMI 1.4, HDMI 2.0, DisplayPort, AMD FreeSync, VESA (Y6K73AA)
Kód:  WP094a5 Produktové číslo:  Y6K73AA#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" HP Envy

Minimalistický dizajn

Elegantný monitor HP Envy 27" poskytne úžasný pohľad s neuveriteľnými detailmi a vernými farbami, ktoré len ťažko odlíšite od reality. S viac ako 8 miliónmi pixelov dokáže špičkový IPS panel zobraziť aj tie najjemnejšie detaily a farebné odtiene. Keď k tomu pripočítate krásny dizajn s minimalistickými okrajmi okolo displeja, tak nie je čo riešiť.


Kľúčové vlastnosti monitora HP Envy 27s

  • 27" IPS displej
  • Ultra tenký rámik okolo displeja
  • Ultra vysoké rozlíšenie 4K
  • Presné farebné odtiene (pokrytie 99 % sRGB)
  • Statický kontrast 1 300 : 1
  • Doba odozvy 5,4 ms
  • Široké pozorovacie uhly
  • Antireflexná vrstva
  • 2× HDMI, 1× DisplayPort
  • Náklon: -5 až 25°

IPS displej s úžasnými farbami

27" panel s pokročilou IPS technológiou vytvára vynikajúci obraz s nadštandardnými pozorovacími uhlami, bohatým kontrastom a vysokou presnosťou farieb, ktorá pokrýva 99 % gamutu sRGB. Matný povrch displeja s antireflexnou vrstvou sa postará o výbornú viditeľnosť zobrazeného obsahu s minimálnym výskytom svetelných odrazov.


Ultra detailné 4K rozlíšenie

Vysoké rozlíšenie obrazovky monitora 3 840 × 2 160 px vás úplne uchváti dokonalými detailmi a vysokou ostrosťou obrazu. Výsledkom je obraz v úžasnej kvalite, ktorá je porovnateľná so sledovaním filmu v kinosále. Technológia AMD FreeSync navyše zabezpečí dokonale hladké vykresľovanie aj pri rýchlejších scénach bez trhania obrazu.


Používateľský komfort

Tenký rámik v spojení so širokými pozorovacím uhlami umožňuje spojenie niekoľkých monitorov vedľa seba s minimálnym odstupom. Ľahko tak rozšírite pracovnú plochu a získate lepší komfort nielen pre prácu, ale aj zábavu. Pre pripojenie ďalších zariadení sú na zadnej strane monitora k dispozícii dvojice portov HDMI a jeden konektor typu DisplayPort.


Parametre a špecifikácia

Typ panela
IPS Hotovo!
Technológie
FreeSync Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
IPS Hotovo!
Technológie
FreeSync Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Má uvedený model pripojiteľnosť cez USB-C alebo sa jedná o starší model HP ENVY 27s, ktorý je bez USB-C konektora?

Dobrý den, vybírám pracovní monitor pro práci s dokumenty (Word) a grafikou (zvětšené scanny rukopisů, Photoshop). Představa je velikost 27 palců, popř. u ultra širokého monitru (21:9) 32 palců. S ohledem na povahu využití je důležitá kvalita zobrazení a ochrana zraku (práce okolo 12 hodin denně) - redukce modrého světla a redukce blikání. Orientační cenová relace do 15.000 Kč

Dobrý den, bude přes kabel HDMI monitor zobrazovat 4k rozlišení z notebooku ASUS ZENBOOK UX510UW-CN048T. Tím myslím jestli notebook podporuje tento formát. Děkuji.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli s tím to rozlišením nebude mít problém Macbook Pro Reticna 13 po připojení jako extrní monitor. Děkuji.

Dobrý den, na webu hp je k tomuto PN (Y6K73AA) v dodávce i "Montážní adaptér VESA", je i u Vás součástí dodávky? Děkuji

Dobrý den, máte nějaké aktuálnější informace o verzi s USB-C? Děkuji.

Dobrý den, domnívám se, že v technické specifikaci máte chybu. Uhlopříka je správně 27". :-) To by byla super cena za takové parametry.

Kdy bude prosim verze s USB-C?

Dobrý den, disponuje tento monitor USB-C portem umožňujícím nabíjení notebooku? Dle Odkaz do neznáma by USB-C měl mít

Diskusia a poradňa k 27" HP Envy
Príslušenstvo pre 27" HP Envy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" HP Envy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LED Monitor 27-Zoll HP Envy. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LED Monitor 27-Zoll HP Envy. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" HP Envy.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií