AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

27" HP Z Display Z27n

Zobraziť katalóg
27" HP Z Display Z27n
5 1 hodnotení
LCD monitor – antireflexný, QHD 2560×1440, 16:9, IPS, 14ms, 350cd/m2, 1000:1, DisplayPort, HDMI, MHL 2.0, DVI-D, mini DisplayPort, USB 3.1 Gen 1, nastaviteľná výška, Pivot, VESA (K7C09A4)
Kód:  HPBM1051c7 Produktové číslo:  K7C09A4#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" HP Z Display Z27n

Monitor HP Z27n s tenkými rámčekmi a technológiou IPS umožní vytvoriť prakticky bezokrajové usporiadanie displejov pri spojení viacerých monitorov. Bezokrajová obrazovka využíva rozlíšenie Quad HD, továrenskú kalibráciu farieb a široké možnosti pripojenia všetkých vašich zariadení.

Kľúčové vlastnosti

  • Tenký rámik okolo displeja
  • Vhodný pre usporiadanie viacerých monitorov
  • Jednoduché nastavenie vhodnej polohy
  • Nízka spotreba
  • Ohleduplnosť k životnému prostrediu

Skvelé zobrazenie od okraja k okraju

Monitor s rozlíšením obrazu Quad HD (2560 × 1440) má trojstranný bezokrajový dizajn, ktorý umožňuje lepšie využitie 68,6 cm obrazovky a ničím nerušené prehliadanie niekoľkých monitorov. IPS technológia prináša veľmi realistické farby, čo vystihuje továrňou kalibrované zobrazenie 99 % farebného gamutu sRGB hneď pri prvom zapnutí displeja.

Vytvorte si ucelený pracovný priestor

Svoje každodenne používané zariadenia pripojíte k monitoru pomocou integrovaných portov HDMI, mDP, DP, MHL3, DVI a rozbočovača USB 3.0 s portom na rýchle nabíjanie. Cez výstupné rozhranie DisplayPort v uzavretom cykle prepojíte až dva monitory pripojené k jedinému počítaču alebo pracovnej stanici. Svoju produktivitu a spracovaním viacerých úloh naraz zvýšite pomocou režimu obraz v obraze a obraz vedľa obrazu.

Vždy ideálna poloha

S monitorom HP Z Display Z27n si vždy nájdete pohodlnú pracovnú polohu. Ľahko si zvolíte sklon, výšku a otočenie. Otočný kĺb umožňuje nastaviť prehliadanie na výšku alebo na šírku aj pri použití niekoľkých monitorov. A na pripevnenie monitora na stenu slúži integrovaný rýchloupínací držiak HP. Výhodou je nízka spotreba energie a náklady s inteligentným, energeticky účinným vyhotovením s nízkym obsahom halogénov. Za podsvietenie displeja bez ortuti a sklo displeja bez arzénu si vyslúžil certifikáciu ENERGY STAR, TCO a registráciu EPEAT Gold7.

Doplňujúce informácie:

Konektivita:
1 × MHL 2.0 / HDMI 1.4
1 × DVI-D
1 × DisplayPort 1.2
1 × mini DisplayPort 1.2
1 × DisplayPort 1.2 pre výstup
4 × USB 3.0 (štyri pre príjem a jeden pre odosielanie dát)
1 × zvukový výstup

Uhol sklonu a otočenia:
Náklon: -5 až + 22 °
Otočenie: 45 ° ± 2 °
Kĺbové otáčania: 90 °

Funkcie displeja:
Plug and Play
Antireflexná filter
Užívateľsky programovateľné
Voľba jazyka
Ovládanie na obrazovke
Podsvietenie LED
Technológie IPS

Fyzické zabezpečenie:
Pripravený pre bezpečnostný zámok (zámok sa predáva samostatne)

Parametre a špecifikácia

Typ panela
IPS Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
IPS Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Všude normálně se prodává do 11 tis. Kč, jen na nenažrané Alze za 16.

Dobrý den, je tento monitor nastavitelný výškově a otočný na výšku? Děkuji

Diskusia a poradňa k 27" HP Z Display Z27n
Príslušenstvo pre 27" HP Z Display Z27n Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" HP Z Display Z27n. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" HP Z Display Z27n. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" HP Z Display Z27n. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" HP Z Display Z27n.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií