AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

27" LG 27MP68HM

Zobraziť katalóg
27" LG 27MP68HM
LCD monitor Full HD 1920x1080, IPS, LED, 5ms, 250cd / m2, 1200: 1, 2x HDMI, D-SUB (VGA), FreeSync, VESA, Repro 2x 5W, čierny
Kód:  WK060a1ed0 Produktové číslo:  27MP68HM-P.AEU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" LG 27MP68HM

Výnimočný dizajn, vysoká obrazová kvalita a skvelé herné funkcie - tak by sa dal krátko charakterizovať monitor LG 27MP68VQ. Jeho základom je kvalitný panel IPS pokrývajúci 99 % farebného priestoru sRGB, ktorý obklopuje nádherné šasi s tenkým rámčekom a umelecky zakrivenou nohou stojana ArcLine. Všetko uvedené je zárukou, že vám panel na stole rozhodne neurobí žiadnu hanbu, ale jeho výbava predčí očakávania aj náročnejšieho zákazníka. K dispozícii sú skvelé herné funkcie, ktoré vám poskytnú náskok nad konkurenciou, aj nástroje pre jednoduché nastavenie klikom priamo na obrazovke s využitím klasickej myši - už žiadne otravné listovanie nevzhľadným menu!

Kľúčové vlastnosti

  • Exkluzívny dizajn so zakriveným stojanom ArcLine
  • Kvalitné zobrazenie garantujú moderné matrice IPS
  • AMD FreeSync pre dynamickú synchronizáciu s grafickou kartou
  • Black Stabilizer pre zosvetlenie tmavých oblastí v hre
  • Zabudované stereofónne reproduktory 2 × 5 W s technológiou MaxxAudio
  • Technológia pre minimalizáciu modrého svetla a odstránenie blikania (Flicker Safe)
  • Nastavenie obrazových parametrov pomocou myši priamo na obrazovke
  • Podpora rozdelenia na niekoľko okien v rôznych kombináciách

Komfortné a efektívne využitie

Funkcia Split Screen zvyšuje produktivitu pomocou jedného z mnohých prednastavených režimov rozdelenie obrazovky, zahŕňajúce aj mód obrazu v obraze (PIP). Dokonca aj vlastné nastavenie monitora možno vykonávať priamo myšou, namiesto otravného stláčania tlačidiel na paneli. K tomu pripočítajte technológiu pre redukciu modrého svetla, ktoré nevhodne stimuluje sietnicu, plus technológiu Flicker Safe pre redukciu blikania a získate dokonalý užívateľsky prívetivý monitor.

Moderná konektorová výbava

Pre pripojenie obrazu môžete využiť dva porty HDMI a analógový D-Sub. K dispozícii sú aj dve 3,5 mm zástrčky, z ktorých jedna slúži pre vstup a druhá pre výstup audia. Nič vám preto nebráni vo využití kvalitných stereofónnych reproduktorov MaxxAudio, ktoré skvele poslúžia k bežnému ozvučeniu počítača.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den je monitor matny, antireflexny alebo leskly? V zakladnom popise uvadzate ze matny a v podrobnostiach je antireflexny. Je to dost velky rozdiel, ktore z toho je spravne?

Dobry den, da se prosim vas tento monitor upevnit na drzak (VESA kompatibilni)?

podla vyjadrenia vyrobcu mylne uvadzate popis, ze tento model ma PiP a PbP funkciu. Nema ju

Dobrý den, měl bych dotaz. Nacházím na internetu tento model pod dvěmi ůrnými označeními. Někde je pojmenován jako LG 27MP68HM a někde zas LG 27MP68HM-P tak jestli je v tom vůbec nějaký rozdíl? Co zkrátka známená přípona -P? Děkuji, M.

zdravim, mam grafiku gtx 750Ti a nevadil by k tomu tento monitor? on je predevsim na amd s funkcemi co ma. diky za info :)

Diskusia a poradňa k 27" LG 27MP68HM
Príslušenstvo pre 27" LG 27MP68HM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" LG 27MP68HM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" LG 27MP68HM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" LG 27MP68HM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" LG 27MP68HM.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií