Rapture AP+ plus nový vizuál

27" LG 27MT93S

Zobraziť katalóg
27" LG 27MT93S
4,3 13 hodnotení
LCD monitor 3D, IPS, SMART TV, Cinema Screen (tenký rámček), 250cd/m2, FullHD 1920x1080, DVB-S2/T/C MPEG4 tuner, 3x HDMI, 2xUSB, MHL, repro, energ. trieda B
Kód:  WK060a1g1 Produktové číslo:  27MT93S-PZ.AEE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" LG 27MT93S

Televízny 3D monitor LG vám umožní vychutnávať si multimediálny obsah zo širokej palety zdrojov vrátane dvojice digitálnych tunerov pre príjem digitálneho pozemného, káblového aj satelitného vysielania . Jeho hlavnou devízou je osadenie vysoko kvalitným panelom IPS s podsvietením pomocou LED diód . Vďaka spojeniu týchto moderných technológií získate maximálne verné vykreslenie jednotlivých farieb. Všetko potom podčiarkuje prémiový dizajn s ultra tenkým rámčekom , ktorý vdýchne každej miestnosti elegantný a moderný vzhľad.

Vaša Smart TV

Nahliadnite do budúcnosti a objavte nespočet možností ponúkaných chytrou televíziou LG ako pre zábavu, tak pre prácu. Vďaka možnosti použitia ako klasickej televízie či ako monitora k počítaču,  splní vaše požiadavky naozaj v každej situácii.

Magický ovládač

Dlhé roky vývoja a reakcie užívateľov dali za vznik  revolučnému spôsobu ovládania. Inovatívne diaľkový ovládač vám umožní televízor ovládať, skoro ako by ste ovládali počítač myšou. Podporované sú najrôznejšie gestá, skrolovania či dokonca ovládanie hlasom.

Šikovný spoločník

Intuitívne, ľahko pochopiteľné a ľahko prispôsobiteľné užívateľské rozhranie televízora LG vás pomôže ľahko sa zorientovať a prechádzať si svet multimédií.

Nová a vylepšená domovská obrazovka sa rýchlo stane vašou štartovacou pozíciou do sveta zábavy.

Svet hier

Vitajte vo virtuálnom svete konzol. Priamo na televízore bez nutnosti kúpy ďalšieho zariadenia si zahráte veľa chytľavých hier z portálu Game World . Ovládanie prebieha pomocou patentovaného diaľkového ovládača LG, s ktorým je hranie hier naozaj zábavné.

Miracast

Prepojte si vaše tablety a chytré mobilné telefóny s televíziou LG bezdrôtovo pomocou siete Wi-Fi. Technológia pre prenos obrazu Miracast prenesie obrazovku chytrých zariadení priamo na televíziu, a to bez zbytočných káblov.

Intel WiDi

Technológia Intel WiDi predstavuje moderné riešenie pre prenos obrazu do chytrých televízorov LG priamo z notebookov vybavených kompatibilnými procesormi Intel. Prenos prebieha bezdrôtovo cez Wi-Fi sieť, a odpadá tak nutnosť ďalších káblov.

MHL

Pripojte si k televízoru múdre zariadenia cez digitálne HDMI rozhranie s technológiou Mobile HD Link (MHL) . Natočené videá, obrázky alebo dokonca hry si tak vychutnáte na veľkej obrazovke a pritom sa bude batéria zariadenie dokonca nabíjať.

Zo všetkých strán

Užívajte si obrazu za každej situácie. Či už budete pri monitore stáť, sedieť alebo ležať, vašim očiam sa dostane iba tej najvyššej kvality zobrazenia.

Dokonalý obraz

Vďaka schopnosti IPS panelov LG dosahovať minimálnych zmien v teplote farieb,  sa zobrazovaný obraz dokonale zhoduje s kvalitou originálneho zdroja.

Filmy na dosah

Funkcia USB Quick View podporuje okamžité prehrávanie multimediálnych súborov z pripojených USB externých úložísk. Stačí pamäť pripojiť k USB portu televízora LG a následne si na obrazovke zvoliť prehranie požadovaného súboru.


Parametre a špecifikácie:

Rozsah bodu:
0,3114 mm

Pomer strán:
16:9

Jas:
250 cd/m2

Kontrast:
1000:1

Pozorovacie uhly:
89/89 (Horizontálne/Vertikálne)

Počet farieb:
16,7 mil

3D:
3D zobrazenia vrátane prepočte z 2D do 3D

Reproduktory:
Áno

TV tuner:
DVB-S2/T/C MPEG4

Konektory:
HDMI 3x
USB 3.0 2x
Kompozitné video
Komponentné video
Ethernet

Naklápanie monitora:
-5/20 °

Rozmery so stojanom:
437 x 622 x 208

Rozmery bez stojanu:
373 x 622 x 67

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Funkcie
Podpora 3D Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Podpora 3D Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 27" LG 27MT93S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" LG 27MT93S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" LG 27MT93S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" LG 27MT93S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" LG 27MT93S.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií