AD homeoffice Rapture

27" MSI Optix MAG27CQ

Zobraziť katalóg
27" MSI Optix MAG27CQ
4,5 6 hodnotení
LCD monitor – prehnutý, antireflexný, WQHD 2560×1440, 16:9, VA, 1ms, 144Hz, 250cd/m2, 3000:1, HDMI, DisplayPort, DVI
Kód:  WQ27o5o5q Produktové číslo:  Optix MAG27CQ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" MSI Optix MAG27CQ

MSI Optix MAG27CQ, prehnutý herný monitor so 144 Hz frekvenciou 

Skúsený výrobca herných zariadení vytiahol monitor MSI Optix MAG27CQ, ktorý si hráči zamilujú.. Vyniká vysokou obnovovacou frekvenciou 144 Hz so synchronizáciou AMD FreeSync na hladšie vykresľovanie pohybu. Optimálnym zakrivením obrazovky 1 800R a s naplnením 110 % štandardu sRGB poskytuje živé farby. Ostrosť na 27" uhlopriečke tiež podporuje WQHD (2 560 × 1 440 px) rozlíšenie. To je kompletný arzenál od MSI nutný k posunutiu na predné priečky bodovania v on-line bitkách a aj na oddych pri filmoch a seriáloch. Je čas upgradovať na poriadne herné železo a vychutnať si lepší obraz.


MSI Optix MAG27CQ

Kľúčové vlastnosti herného monitora MSI Optix MAG27CQ 

  • 27" uhlopriečka s ostrým obrazom WQHD (2 560 × 1 440 px) 
  • Bez trhania a rozmazania obrazu (AMD FreeSync, až 144 Hz a odozva 1 ms) 
  • Efektné zakrivenie 1 800R 
  • Kvalitné farby aj pri pohľade z uhla (VA so 110 % sRGB, 85 % NTSC) 
  • Dravý herný dizajn a úplne minimálne rámčeky 

Monitor s dokonalou ergonómiou 

Monitor MSI Optix MAG27CQ používa panel so zakrivením 1 800R. Toto zakrivenie je oproti 4 000R alebo 3 000R najviac komfortné v širokej škále činností. Nie je problém pracovať či surfovať, ale pri hraní a filmoch budete úplne vtiahnutí vnímaním veľkej plochy naraz. Ponorte sa do každého dobrodružstva a objavte novú úroveň vizuálnych zážitkov. 


MSI Optix MAG27CQ, 144 Hz

144 Hz obnovovacia frekvencia 

Herný monitor MSI Optix MAG27CQ je vybavený obnovovacou frekvenciou 144 Hz a časovou odozvou 1 ms VA LED panela, ktorý má najviac prospešný efekt v rýchlo sa pohybujúcich hrách ako sú FPS, stíhačky, závodné hry, stratégie v reálnom čase a športy. 


Široké pozorovacie uhly 

Vďaka veľkému pozorovaciemu uhlu 178°  budete mať vždy ideálny zážitok zo sledovania. Farby a detaily budú vždy ostré z rôznych uhlov v porovnaní s inými monitormi s menším pozorovacím uhlom. 

MSI Optix MAG27CQ, uhly


MSI Optix MAG27CQ, Anti-Flicker

Úľava pre vaše oči 

Obyčajný monitor bliká približne 200-krát za sekundu, čo pri dlhšom používaní zvyšuje únavu očí. Technológia MSI Anti-Flicker poskytuje pohodlný zážitok zo sledovania tým, že znižuje množstvo blikania na úplné minimum. 


Parametre a špecifikácia

Technológie
FreeSync Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Technológie
FreeSync Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

je v tom reproduktor, me ukazuje ze to hraje, ale neslysim nic, nevite co s tim ??

Dobry den, mam zaujem o kupu tohto monitora avsak rad by som si ho pred kupou pozrel a vyskusal, pretoze so zakrivenymi monitormi este nemam skusenost. Bolo by to mozne? Som z Kosic, dakujem za odpoved

Dobrý den, opravdu podporuje tento monitor G-Sync? V popisu je to napsáno ale u konkurencí je Free-Sync. Jedná se o nový typ či je to tak správně? Děkuji.

zdravim chcel by som sa informovat nakolko tento monitor uz vlastnim bude vhodny aj pre xbox one x ? zaujma ma hlavne realna skusenost s xboxom nie s pc to mam vyskusne uz sam a s vega 64 si nadherne rozumie. Vopred dakujem za kazdu odpoved

Dobrý deň dá sa elektronická licencia ktorá je zadarmo k tomuto produktu vymeniť za inú?

Dobrý den, Planujete mít v blízké době, nebo planujete vubec prodávat novější verzi tohoto monitor? Novější verze ma označení MSI Optix MAG271CQR

Kedy bude monitor naskladnený? Plánujem si postaviť novu zostavu u vás a chcel by som tento monitor. Prípadne viete mi doporuciť podobný? do 20 000 KČ. Ďakujem.

Přepnu tento monitor na Alza gamebox ryzen 5

Dobrý den, prosím vás je kabel DisplayPort DP součástí balení?? A je pravda, že na 144hz monitory jedině DP kabel ? děkuji

Dobrý den, rád bych se zeptal, kdy bude monitor skladem? Respektive když si ho dnes objednám v předobjednávce kdy ho mohu očekávat? děkuji za odpověď

12
Diskusia a poradňa k 27" MSI Optix MAG27CQ
Príslušenstvo pre 27" MSI Optix MAG27CQ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" MSI Optix MAG27CQ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" MSI Optix MAG27CQ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" MSI Optix MAG27CQ. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" MSI Optix MAG27CQ.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií