Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Rapture

27" NEC MultiSync EA274WMi čierny

Zobraziť katalóg
27" NEC MultiSync EA274WMi čierny
5 2 hodnotení
LCD monitor IPS, LED podsvietenie, 1000:1, 350cd/m2, 6ms, 2560x1440, DVI, HDMI, DisplayPort, D-Sub, USB Hub, repro, TCO 6.0
Kód:  WN320b1 Produktové číslo:  60003493

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" NEC MultiSync EA274WMi čierny

Vysoko kvalitné veľkoplošný displej MultiSync EA274WMi značky NEC vás dostane svojou kvalitou obrazu , Variabilitou a modernými funkciami pre pohodlné a tiež ekologické užívanie. Je určený pre náročných užívateľov očakávajúci len to najlepšie ako v domácom tak podnikovom prostredí. Nechajte sa zhýčka tou najlepšou kvalitou!

Veľkým plusom tohto zariadenia je flexibilný podstavec pre nastavenie do ideálnej polohy. S ním bude hračkou výškové nastavenie v rozmedzí 130 mm , Široké možnosti otočenia okolo osi alebo naklopenie . Funkcie pivot potom dovoľuje použitie displeja na výšku, napríklad pri čítaní dlhých textov. Či už zvolíte akúkoľvek polohu displeja, obraz bude vždy perfektné, pretože sa jas automaticky a presne uspôsobuje aktuálnym svetelným podmienkam. V prípade neprítomnosti potom senzor Ambient Light displej vypne, čím ušetríte spotrebovanú energiu a monitor bez vás zbytočne nepobeží.

Samotné zobrazované rozlíšenie je 2560 x 1440 bodov, takže vám ostro zobrazí každučký detail. Moderné technológie IPS je potom zárukou širokých pozorovacích uhlov. Panel má zabudované stereo reproduktory , Hoci rámček je veľmi tenký a dovoľuje použitie viac LCD vedľa seba. Poteší vás typickou spotrebou 44 W, avšak v ECO režime odoberá veľmi slušných 35 W . Vďaka svojim kvalitám je vybavený certifikáciou TCO 6.0 .

Konektívna výbava je tiež na skvelej úrovni - pripojenie obrazového signálu je možné cez digitálny DVI , HDMI alebo analógový VGA . Nechýba ani profesionálne DisplayPort . Navyše získate ľahko prístupné konektory USB , Vďaka zabudovanému USB rozbočovaču. Kompatibilita VESA (100 x 100) potom umožňuje prípadnú jednoduchú montáž na stenu.

Za zmienku stojí tiež Simulácia DICOM pre priame prehľadové rádiologické aplikácie a bezplatné stiahnutie programu NaViSet Administrator 2 pre správu viacnásobného zobrazenia z centralizovaného umiestnenia.


Hlavné prednosti monitoru:

  • Vysoké rozlíšenie
  • Matný povrch
  • Ambient Light Sensor
  • Ľudský senzor - detekuje prítomnosť osoby pred monitorom
  • Široké možnosti polohovania
  • Technológia IPS
  • Ekologickosť
  • Simulácia DICOM
  • Bezplatné stiahnutie softvéru pre správu viacnásobného zobrazenia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 27" NEC MultiSync EA274WMi čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" NEC MultiSync EA274WMi černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" NEC MultiSync EA274WMi schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" NEC MultiSync EA274WMi schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" NEC MultiSync EA274WMi fekete.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií