AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

27" Philips 277E6EDAD

Zobraziť katalóg
27" Philips 277E6EDAD
3,0 2 hodnotení
LCD monitor Full HD 1920 × 1080, IPS, LED, 5ms, 60Hz, 300cd / m2, 1000: 1, HDMI, D-SUB (VGA), DVI-D, VESA, Repro 2x 3W, čierny
Kód:  WC120a73 Produktové číslo:  277E6EDAD/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" Philips 277E6EDAD

Elegantný monitor z radu E spoločnosti Philips vás ohromí svojou kvalitou a šetrnosťou k vašim očiam. IPS-ADS panel na rozdiel od štandardných TN panelov poskytuje pozoruhodne ostrý obraz so živými farbami, čo oceníte pri prezeraní fotografií, sledovaní filmov či pri práci s profesionálnymi grafickými programami. Tento panel navyše využíva pokročilú technológiu, ktorá prináša skutočne široké uhly pozorovania - monitor môžete sledovať takmer z ľubovoľného uhla, bez toho aby ste sa pripravili o kvalitu obrazu.

Kľúčové vlastnosti

  • IPS-ADS panel
  • Vylepšené spracovanie signálu
  • Podpora MHL
  • Dotykové ovládanie
  • Full HD rozlíšenie
  • Reproduktory

Jednoduchá optimalizácia nastavenia

Philips 277E6EDAD ponúka širokouhlé rozlíšenie Full HD so značne vylepšeným spracovaním signálu pre vyššiu kvalitu signálu a rozlíšenia. Výsledkom je dokonalý obraz Progressive Scan bez blikania s vynikajúcim jasom a farbami. Špičková technológia SmartImage Lite analyzuje obsah zobrazovaný na obrazovke a na základe vami zvoleného režimu dynamicky zlepšuje kontrast, sýtosť farieb a ostrosť obrazov.

SoftBlue - chráni vaše oči

Je vedecky dokázané, že lúče modrého svetla z LED monitorov sú rovnako škodlivé ako ultrafialové lúče a v priebehu času môžu poškodiť oči a zrak. Preto spoločnosť Philips prichádza s jedinečnou funkciou SoftBlue, ktorá využíva špeciálne technológie pre potlačenie škodlivého modrého svetla, bez toho, aby to malo vplyv na farbu alebo obraz displeja. Navyše táto technológia získala certifikáciu medzinárodných testovacích organizácií a preukázateľne znižuje množstvo modrého svetla.

Jednoduché a rýchle nastavenie

Dolaďte jednoducho pomocou myši väčšinu parametrov monitora. Softvér novej generácie SmartControl Lite, ktorého používateľské rozhranie je založené na 3D ikonách, vám toto umožní. Ďalšie nastavenia môžete vykonať prostredníctvom moderného dotykového ovládania, ktoré nahrádza vyčnievajúce tlačidla a umožňuje svojmu používateľovi nastaviť monitor podľa svojich predstáv. Dotykové ovládanie je veľmi citlivé a reaguje aj na najjemnejší dotyk.

Užívajte si výhody MHL

Nechýba ani podpora moderného MHL (Mobile High Definition Link) slúžiaceho na pripojenie mobilných telefónov a ďalších prenosných zariadení k displejom s vysokým rozlíšením. Vďaka tomu si môžete vychutnať videá, fotografie či mobilné hry na veľkom monitore s digitálnym zvukom. Zároveň môžete svoje zariadenie nabíjať, takže sa vám nikdy nevybije batéria počas rozohranej hry.

Parametre a špecifikácia

Typ panela
IPS Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
IPS Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 27" Philips 277E6EDAD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Philips 277E6EDAD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Philips 277E6EDAD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Philips 277E6EDAD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" Philips 277E6EDAD.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií